Semifinale nr 4 mellom Slevik – Sveiva spilles i kveld

Slevik gjorde jobben sist og med litt hjelp fra dommerne på slutten kriget dem seg videre til en fjerde semifinale.

Må kødde litt med det at dem fikk hjelp av dommerne siden jeg sett hva som blitt skrevet på facebook av diverse Sveiva fans, spillere og forbundsdommere. Gøy at folk er engasjert er vel sluttsatsen jeg drar for meg selv.

Men nå skal da lagene spille mot hverandre i Rommenhallen denne kvelden og jeg tror at det som i alle andre kamper kommer til å bli veldig jevnt og spennende. Slevik må som dere vet vinne kampen om det skal bli en femte avgjørende i morgen.

Forrige kamp i Rommen var Slevik bedre med Østergren stengte buret helt. Forrige kamp i Østfold var jevn men Slevik hadde nok et lite overtak og Sveiva kom nesten aldri til noen farligheter.

Slevik har mange ganger vært satt under press, dem har ligget under viktige kamper før, dere husker sikkert NM finalen mot Tunet da dem snudde mirakuløst og til slutt vant med 8-7. Dette er litt den samme situasjonen, man må vinne og man slår under ifra. Sveiva har pressen på seg, man trodde dette var klart når man ledet 2-4 borte nå mandagen som var, men stressen kom når Slevik satte press og plutselig så taper man kampen i stedet. Nå gjelder det at Sveiva sin første rekke leverer. Dem har underprestert noe ekstremt sett til hva som forventes. Dem har konsekvent spilt mot Slevik sin andre eller tredje rekke og likevel klarer man ikke å vinne sin egen kamp i kampen. Mulig vi får se et annet kampbilde nå der Sveiva ikke matcher rekkene mot hverandre som dem gjort tidligere.

Jeg tror vi kommer til å få se et Slevik som presser veldig høyt, dem så jo at det fungerte sist. Ryktene sier at Niklas Pålsson ikke får vært med denne kampen, hva kan det gjøre med laget om man skulle ligge under. Det ble opplevd fra siden som at når Slevik lå under sist så var det han som tok over styringen og kjørte over Sveivatoget.

Det er bare å spenne seg fast, publikumsrekord forventes i kvelds oppgjør i Rommenhallen. VMG har tippet korrekt utgang av alle kampene i denne semifinaleserien til nå. VMG tipper for nest siste gang i denne semifinalen 4-7

← Helena «Myggan» Lindberg i hall of fame Svenskene viser vei →