Seks eliteseriekamper lørdag

Vi starter med dagens fire herrekamper.

Slevik – Nor92
Dette er en kamp som Slevik kommer til å vinne uansett. Nesten bare waste i bensinpenger for gutta fra Drammen å ta turen men de må jo uansett. I fjor var Slevik helt overlegne i begge kampene og jeg håper for Nor sin skyld at dette ikke er tilfell i dag. VGM tipper på sluttresultat 13-1

Harstad – Akerselva
Harstad har igjen tatt seg til Eliteserien. Det er første kamp og det er nok ikke umulig at tribunen fylles med ivrige hjemme supportere. Selv med støtte fra lokalbefolkningen kommer de til å slite mot et Akerselva som kommer opp for å ta 3 poeng. Akerselva har en del å bevise da mange tippet dem høyt i tabellen i år. Vi håper at dette kan være starten for dette. VMG tipper på sluttresultet 3-9.

Sandnes – Sarpsborg
Dette er nok dagens mest usikre kamp. Sandnes er dårligere lag på papiret og Sarpsborg har lenge vært i toppen av tabellen. Men Sarpingene sliter ofte på bortebane og de er også kjent for å ikke få med seg alle spillerne på lengre reiser. Kan dette bli en kamp som går i mot oddsen? VMG tipper på 5-4.

Gjelleråsen – Grei
Gif spiller med mange unge urutinerte men også uredde spillere. Grei har to veldig bra rekker men spiller uten plan og kaster mest baller inn i midten. Jeg tror at kampen blir mye jevnere enn oddsen sier men at Grei drar ifra Nittedal med tre poeng. VMG tipper 8-10.

Det er ikke bare herrenes serie som starter med også noen få damelag skal ut på banen.

Grei – Gjelleråsen
Grei imponerte her om dagen da de kjørte over Tunet. Gif har ikke imponert særlig og vi tror at de kommer til å slite veldig. VMG tipper 9-0

Sagene – Bmil
Det er mange som gleder seg til å se Sagene in action. De har fått en del gode spillere i år og de forventes være med å slåss i toppen av tabellen. Bmil er et lag som aldri gir seg og vi lurer på hva Wallenius fått ut av troppen i sommer. VMG tipper på 3-1.

← Dagens herrkamper VMG lanserer ny layout →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.