Sarpsborg Sharks kjempet og fikk nesten betalt

Ung guttene til Sharks har av mange blitt dømt nord og ned. Ja de er tynne, men ingen kan ta ifra de trua og deres egenskap til å kjempe om hver ball.

Super Mario tilbake

Mario Berntsen har vært et talent i noen år og har etter noen år borte fått en låneavtale til Sharks fra Greåker. Med han i 1 rekka så har Sharks en mulighet mot alle lag. Det blir mye spill for 1 rekka, men sånn får det bare bli til resten av mannskapet får kommet seg opp på nivå.

Sharks – talentfabrikk

Sarpsborg sharks har produsert den ene spilleren etter den andre, men de spiller i ganske mange andre klubber. Klubben tryller frem talenter som sjelden blir i klubben. Den kunsten har de utfordringer med, men å få frem yngre spillere er de ganske råe på. Denne sesongen blir det keeperduo Sahlin/ Wiig samt 1 rekka som skal levere. Ryktene sier at Ola Olaussen ser på et mulig comeback. Hadde vært godt for de blå å få tilbake kanskje det største norske talentet jeg noen gang har sett.

Kampen mot Nor

Nor var store favoritter med et nesten perfekt lag. De er gode fremover, men ble i denne kampen tatt litt på sengen bakover. Etter 40 minutter stod det 4-4 og det var jevnt i skuddstatistikken også. Når de to første rekkene ikke greide å avgjøre, hadde nor et trekk til. #11.Philip Maximillian Næss-Fladset satt 2 mål i 3 perioden og avgjorde med det kampen.

3 gode poeng til Nor og et bevis for Sharks at de har alt å kjempe for.

Statistikk fra kampen kan du LESE HER

← Hvem vinner, hvem kommer til sluttspill, hvem vil kjempe i bånn…. Lucas Garcia skulle spilt for Partille i Allsvenskan →