Sarpsborg kjempet VIF ut av stilen.

Første hjemmekamp i «VIF Arena» og nå skal VIF gutta vise at seieren i Sandnes ikke var et blaff. Sarpsborg på sin side er ute etter å riste av seg sjokket fra Nor92 kampen.

Litt høye skuldre
Kampen begynner og Sharks tar kommando på direkten. Skog, Gjødalstuen og Sammy Magnusson leker inn 3 mål mens passive VIF spillere står og ser på. 0-4 kommer rett før slutt av perioden, ved kaptein Patrick Hjemgård. VIF har de største sjansene, men Sharks setter sjansene sine. Det er egentlig forskjellen på perioden. Banespillet og skuddstatistikken er jevn, kan tørre å påstå at VIF kunne ledet. Men det er forskjellen på effektivitet som er avgjørende. Kampen er satt og du lar ikke den nevnte kvartetten komme til sjanser da er det som regel mål.

Sarpsborg effektive som fy
2 blir ikke noe bedre med VIF øyne. Sharks setter skudd på mål og de går inn. Ved 1-7 så blir det keeperbytte i VIF. Ut Krüger, inn Kristian Skaug.  Men sharks maler på og det er lite Skaug kan gjøre på det stormløpet som kommer foran han. Det står 2-11 etter 2 perioder. En rotete periode, der Sharks virkelig viser hva de har av skyts. De setter sjansene sine, det gjør ikke VIF

Nicklas Johansson og Patrick Martinsen
I VIF så har vi noen bohemer. NJ er en av de. Flink til å handle ball, spilleforståelse og skyter når han får muligheten. Det resulterer i 3 mål denne søndagen. Det 4 målet setter Pat på et løp der han kjører med Sharks forsvaret og setter sjansen. Når det stod 2-11 etter 2 perioder sluttet sharks å spille. VIF kom mer med og setter 2 mål.(Johansson og Martinsen) VIF viser ved å vinne 3 perioden at de kan om de vil.