Sånn ser herrenes eliteserie ut når den er halvspilt

Vi hadde jo som sagt noen profiler som tippet hvordan tabellen kom til å se ut etter at hele sesongen var spilt. Nå har vi spilt litt over halvparten og vi tenker at vi vil si litt om det.

Den som ligger best an nå er Ole Egeland fra Stavanger, ellers er det ganske jevnt bortsett fra Paolo som kun har 1 riktig til nå.

Største overraskelsen må nok være at det fortsatt er Nor 92 som ligger helt sist med 0 poeng. Ingen hadde forventet at de skulle komme lenger ned enn på 7:e plass. Alle hadde tippet Harstad helt i bunn og de ligger også i bunn men på 11 plass med 5 poeng. Gif lå veldig høyt i starten av sesongen men er nå nede på plass 7. De fleste har tippet dem på plass 7-9 og det ser ut som om det er der de kommer til å ende opp også. Sandnes ligger på en 9:e plass, kun Paddan som trodde det, alle andre tippet dem lavere. Om de spiller nå om dagen forundrer det meg ikke om de når et sluttspill. Slevik er helt til topps igjen men det er med en mindre kamp enn Greåker som kan ta førsteplassen om de vinner den. Ellers så ser det omtrent ut som de fleste tippet og som vi også så sist vi tittet nærme på tabellen.
Vi kan dessverre konstatere at det blitt et lite glapp mellom tredje og fjerde plassen. Hele 7 poeng blir nok vanskelig å ta igjen for den puljen. Men det blir nok en meget føtt kamp om nettopp 4:e plassen. Det er også en liten glipp mellom åttende og niende plassen. Her blir de tnok en veldig tøff kamp om siste sluttspills plassen. Jeg håper at Sandnes skal orke sesongen ut og nå et sluttspill. Det hadde vært stort…

 

← Greåker forsterker troppen Det ble spilt seks kamper i herrer elite denne helgen. →

2 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.