Sandnes taper sin første hjemmekamp for året

Ja IKA tok turen til Stavanger (Sandnes) i håp om å ta med tre poeng hjem. Og der skulle bli spennende, alt for spennende!

Vi starter kampen med et stille minutt.

Det er IKA som er klart best i første og holder ballen i laget og trykker ned Sandnes i egen sone. Det lønner seg og Ager setter ballen i nettaket! Sandnes er litt heite og ryker på en del to minuttene i kampen, tror de ble 7-8 stykker. I overtall setter IKA enda et mål og de får en tomåls ledelse. I neste bytt får Sandnes en kontring som deres ving setter meget fint i mål da han chipper den over keeper.. Det står nå 1-2 til pause.

Noe skjer i andre og selv om IKA har mye ball så truer Sandnes nå. De har ikke mange skudd på mål med av de fire de skyter så blir to av dem mål. Ager setter til slutt sin andre for dagen og etter to perioder står det 3-3.

Ager er on fire og han setter 4-3 målet etter bare noen minutter inn i tredje. Kan ikke huske sist IKA bare slapp inn 3 mål i en kamp, Sandnes tenker nok samme sak og setter en veldig press. De siste minuttene presser de på som sultne Haier etter at noen heldt ut 10 liter blod i deres territorie. Sola selv har vel en 15-16 skudd i et hardtjobbende IKA forsvar. Siste minutter spilles uten keeper i Sandnes målet. Pressen er helt enorm men tiden løper ut og IKA vinner kampen. Sandens på hjemmebane er ikke et lag man skal ta lett på det ser vi idag! IKA skal være glade at de fikk med seg alle tre poeng hjem. Herlig å både høre og se hjemmepublikum i denne hallen! Det blir meget bra atmosfære og dette liker VMG!

← Skal Tunet rykke i toppen? Dagens eneste kamp blir spennende Det er lørdag og tre ”lokaloppgjør” i dameinnebandyn →