Sandnes signerer en sterk back fra Sverige

Sandnes har mer enn andre truffet blink med svenskeimporter de siste årene. Etter prøvespill har Jackob Öberg født 1999 fått kontrakt med klubben.

Järfälla IBK og Djurgården
Jackob Öberg kommer fra Järfälla IBK – 1 div  og har spilt på et ganske høyt nivå iforhold til den norske eliteserien. Han spilte kvalikk til allsvenskan forrige sesong (18/19)
Men han er ingen novice. Han er oppvokst i Järfella, men var i Djurgården sitt topplag i sesongen 17/18 der han spilte i JAS ligaen og elitelaget som spilte kvalikk til SSL.
For nordmenn er Järfella IBK ingen ukjent klubb. Tunets Morten Finstad og IK Akerselvas Robin Mattson har spilt for den tidligere toppklubben.

Den svenske spilleren var på prøve spill i Sandnes og imponerte stort. Til tross for sin unge alder så har han gjort flere sesoner i allsvenskan og svensk 1 div.
Jacob kommer til å flytte til Norge i slutten av juli måned og vil være med på treningene fra 1 august. Sandens er sikker på at publikum i Hanahallen kan
få en ny yndling på banen.

Trond Vervik er meget fornøyd med signeringen. Ettersom Simon Sandman dro tilbake til Rotebro etter en sesong så var de nødt til å få inn en forsterkning på backsiden.

 

← Trenerduo tar over GIF Hva er det som skjer i Sveiva? →