Sagene fortsetter å vinne

Skudd: 44-12
1 Periode:

Sagene starter med å gjøre nøyaktig det vi ønsker. Høyt tempo på både ball og vein i starten gjør at BMIL ikke er i nærheten av noe som helst. Vi regelrett kjører over de fra første seskund i denne perioden. Tidvis er det spill mot ett mål og BMIL bare renser de få gangene våre supertente Sagenejenter lar de låne ballen. Det skytes i både tide og utide og bak en noe uheldig Eline Rød bakerst hos BMIL står det etterhvert 8-0 før hornet lyder for pause. BMIL holder ikke sammen i limingene i denne perioden og selvom vi får noen heldige scoringer gjør også BMIL sitt for å hindre at dette ikke blir styggere.Marte Amundsen 2, Josefine Lian, Anne Austad 2, Camilla Weibye 2 og Hilma Thofte er jentene som får sette ballene bak Rød i denne første perioden.
2 Periode:

Vi går inn i garderoben er egentlig livredde for hvordan vi skal klare å holde nivået oppe i ytterligere 2 perioder, men i starten av den andre perioden flyter det på ganske bra, det er bra rull og vi får ytterligere 3 scoringer i denne perioden. BMIL får sin redusering og etter denne scoringen hever BMIL seg betraktlig. Det er nå Sagene som ikke får noen ting til å stemme og uten at BMIL skaper de helt største sjansene, så er det faktisk BMIL som er det beste laget i øyeblikket. Hornet lyder på ny og vi går til pause på 11-1. Det er Hilma Thofte, Martine Jarnæs som øker for hjemmelaget før Camilla Weibye får fullføre sitt hattrick. Venja Fjøsne står bak reduseringen til BMIL.
3 Periode:

En litt vanskelig periode å motivere seg for både for spillere og trenere hos vertene. Ikke stort igjen å spille for, så nå er det egentlig bare å få rulle på nok folk. Vi får trilla rundt på 20 jenter i enda en kamp, og selv om den siste perioden må strykes fra en del minner, så er det helt ålreit. Mai Asbjørnsen får redusere en gang for BMIL og med en siste periode som ikke er helt der vi skal være, så taper vi perioden 0-1, men vinner kampen 11-2. Utrolig stolt over første perioden, andre er helt OK, og siste er under pari, men alt i alt så tar vi med oss 3 sikre poeng og vi får god målforskjell før «cupfinalen» mot Grei om 3 uker.
BB Sagene: Anne Austad

BB BMIL: Mai Asbjørnsen
Undertegnedes ord om vår BB: Anne gjør en god kamp. Er meget dyktig med posisjoneringsspillet sitt og gjør mange gode inngripner offensivt. Defensivt har Anne innsatsen vi krever og gjør det lett for lagvenninne sine i dag. En kjempematch totaltsett av frøken Austad i dag altså, så her er det mye å bygge videre på!