Sagene fortsetter å imponere

Sagene 12 – 2- GIFSkudd: 26-12 (6-4, 11-3, 9-5)
1 PERIODE:

Kjære innebandyforbundet, kan vi stryke denne fra all historikk og alle arkiv..? Ikke det? Nei vel, da får man vel gi dere som ikke fikk den med dere et kort referat av den da…

Kampen starter med fullt kaos og helt hawaii fra alle parter. Baller gis bort i alle mulige posisjoner og uten at noen tar vare på sjansene som deles ut fra begge parter. GIF får ta ledelsen etter litt klabb og babb på midten, og alene med keeper gjør ikke Frøken Hoem noen feil. GIF har altså tatt ledelsen mot formlaget Sagene. Sagene tar seg noe sammen etter kalddusjen, men klarer ikke å spille ut et kranglete GIF-lag i noen særlig grad. Hilme Thofte får vise frem noe av sin klasse da hun spiller Josefine Lian på blank goal med en helt sinnsvak tværsover fra midtbanen – WOW! Det blir ikke flere mål i den første perioden og en elendig periode ender 1-1. 
2 PERIODE:

Overasskende liten skriking til jentene i garderoben fra Coach Henriksen, men jentene responderer meget bra på det som blir sagt der inne. De første 10 minuttene i midtperioden er det helt natta hos de grønne fra skaugen. Sagene henger 6 kasser på 10 minutter uten at det gjøres nevneverdige endringer fra GIF-benken. Josefine Lian, Ida Karevold (2), Camilla Weibye, Hilma Thofte (2) er jentene som setter kula i nettet for zebrastripene. Lian får også sette et til før hornet lyder og med et perioderesultat på hele 7-0 så er det takk og farvel til Fighters. Det er umulig å vinne en kamp i 2. periode, men å tape den, det klarer GIF så til de grader. 
3 PERIODE:

Kampen er jo i bunn og grunn avgjort, og nå blir det egentlig bare et spørsmål om målforskjell. Vi på benken prøver jo alt hva vi kan å holde jentene i skinnet slik at det ikke skal falle samme, men nå det etter hvert står 11-1, så blir det vanskelig… GIF får bare satt 1 til og kampen ender 12-2. Josefine Andrèn, Camilla Weibye, Ida Karevold og Martine Jarnæs får sette våre scoringer i denne perioden, mens Iris Bjørnstad er jenta med målet for GIF. 
I ettertid har vi i Sageneleieren stilt spørsmål internt om hvem det er som hadde 6-4 hos VMG før kampen og som bommer så grovt, noen som påtar seg denne? KATASTROFE. 9-2 i cupkampen på onsdag i Hakkadalshallen og 12-2 i Bjølsenhallen nå, vi må ærlig innrømme at vi forventer mer av dere neste gang! ?
Skrevet Martin Helgestad

← Tunet tar kommandoen i dameeliten Toppkamp i damenes eliteserie denne søndagen →