Round two…. (Damene)

I kveld braker det løs igjen, og igjen må publikum velge. Rommenhallen eller Apalløkka , Apa eller Rommen…..   Selv om det etter all sannsynlighet blir jevnere i Rommen , tror vi at nerven ligger i Apalløkka. Riktig nok bør begge hjemmelagene vinne i kveld, for ikke å komme under 2-0 i kamper. Selv om sannsynligheten ikke er stor så kan Sveiva finne på å vinne 3 på rad , den sannsynligheten er tilnærmet lik 0 for at Grei klarer.

Grei MÅ altså vinne i kveld.

Det starter i Rommenhallen 18.30 og er du ekstra ivrig kan du forflytte deg etter kampslutt å få med deg siste omgang i Apalløkka.

Tunet var på parketten i Februar , og vant komfortabelt 10-5. I høst ble det en knepen seier, vi tror det blir en mellom ting i kveld. Lene Moen skadet seg under Nm helgen og bar tydelig preg av dette i Onsdagens kamp. Hun er en kriger , og vil mest sannsynlig spille , og det er bra for Grei. De må by opp til krig, rett og slett kjempe Tunet ut av stilen. De viste glimtvis på Onsdag at de kan , så får man se om inngangen til kampen gjør at de kan holde hele veien inn.

VMG tipper 4-6

For Sveiva sin del handler det nå om å holde en hel kamp. For oss som har sett noen kamper i år, så virker laget fra Stovner dårlig trent, eventuelt feil. Det berømte Sveiva toget, har sunket farten, akkurat som bruken av begrepet i sosiale medier. En rask titt på Instagram viser at vi må tilbake til Desember og nissebandy for å se bruken av begrepet som ble hyppig brukt tidligere. I 1 Periode på Onsdag satt de Sagene ordentlig på plass. Riktig nok var det jevnt med skudd, men for oss som så på, var det tydelig at Sveiva førte kampen. Riktig nok kom Sagene mer med mot slutten av perioden og med et enkelt bytte i taktikken satte man Sveiva helt ut i 2 periode. Derfra og inn føltes det litt som Sagene hadde kontroll på begivenhetene , til tross for at Sveiva ledet lenge.

Sveiva benyttet seg som nevnt i Onsdagens referat , ikke klokt av den avventende utvisningen de fikk tildelt mot slutten av kampen og legger man litt ekstra vekt på det som skjer fra benken, har Sagene nå et klart overtak. Allikevel viser også kampen at de er veldig avhengig av Hilma , Ida og Mia som alle 3 var veldig gode. Riktig nok viste et par andre seg frem i viktige situasjoner, det bør også skje i dag om de skal ta seieren på bortebane. Skjer dette og Thea hever seg et hakk skal det bli vanskelig for Sveiva. Har de noe mer å komme med, enn å gå ned på spillere når det butter i mot , vil de holde i mer enn 1 periode. Selv om fornuften sier at Sagene vil bryte trenden med 1 mål’s seiere disse lagene imellom , og vinne med 2-3 mål. Setter vi pengene våres på 4-4.
Er jo derfor det heter gambling , så får vi håpe du gambler riktig og får med deg den kampen med mest spenning i kveld.