ROUND THREE!!! (Damer)

Ikke siden forrige Tiår har vi opplevd at begge semifinalene blir avgjort etter 3 kamper. I kveld kan nettop dette skje. Sveiva og Grei må vinne, vil de senke skuldrene og bare gå all inn. Vil frykten for å tape , gå på 3 strake , bli utklasset, bli for stor.  

Vil Sagene og Tunet spille opp mot sitt beste , når de vet at de ikke må vinne…

 

Som i alle viktige kamper vil mye avgjøres i garderoben. I slike kamper som dette har selv det som skjedde døgnet etter Fredagens kamper av essensiell betydning. Dette er like mye trenernes kamp som spillerne. De dyktigste trenerne elsker slike kamper, andre frykter dem. I kveld kan hjemmelagene juble foran eget publikum eller bortelagene dra lettet hjem med en ny tro. En tro på at miraklene kan skje.

 

Eller er det egentlig mirakel? Kreves det ekstra hjelp for å vinne 3 strake. Dette er NM. Slaget alle ønsker å være med på. En seier for Sveiva eller Grei i kveld vil gi dem ny kamp til uken. En kamp med samme utgangspunkt. For Sagene og Tunet vil det kunne snike seg inn nye spørsmål og tanker. Nå må vinne , vi kan ikke rote vekk dette.

 

Så i realiteten trenger kveldens bortelag bare 2 seiere på rad. En kamp Nr 5 blir som å starte på nytt. En finale om du vil , da kan alt skje.

 

Bjølsenhallen 18.00. Vi ønsker oss mye Innebandy og håper derfor på en Sveiva seier. Derimot har vi egentlig ikke helt troen på det. Sveiva har i lenger tid virket uten energi , planløse og uten evne til endring. Planen er der riktig nok , men den krever mye. Samtidig er det rart å se en spiller som Gidske bli plassert foran mål. Når de lemper ball fra noen vinkler. Hun blir stående med feil fatning og kreves mye teknikk for å få ballen hurtig i kassa. Samtidig er det liten bevegelse foran henne , eller ballen kommer forseint, da det skal komme x antall bevegelser i forkant. Sveiva må altså få det beste ut av slike spillere , ikke begrense dem. Gjør dem det, kan det holde til seier. For det er ingen tvil , det er mye ferdigheter i dette laget. For sagene handler det om å kunne gire opp, om Sveiva kommer i et nytt tempo. Ellers får de bare fortsette å være tålmodige.

Vmg tipper med lysten , 3-4 men skal du sette noe penger. Ville vi satt det på sagene.

 

Høyenhallen 19.00. Det er vanskelig å si noe annet enn at Tunet er kjempe favoritter. Anført av et kvikt mannskap , duoen Hjort og Rikke Hansen,virker de vanskelig å slå. Grei har både skade og keeper utfordringer. For 2 gang på under en uke gjør de keeper bytte før det er gått 10 minutter av kampen. Det er vel tvilsomt at Moen spiller og hvor lenge kan Liljefors fortsette å halte rundt utenfor banen. På toppen av dette ryktes det om misnøye med støtteapparatet. Grei klarte samling i bånn mot Sagene i puljespillet. Vil de klare det igjen.

Vi tror dessverre ikke det og tipper 11-3 seier.

 

I kveld kan finale lagene bli klare.

 

 

← Semifinale tre går på nett! Greåker i førersetet nå →