ROUND FOUR!!!

Det er bare 6 dager siden første runde. Sannsynligheten for at bein og hode kan spille en ekstra rolle i kveld er stor. Kilder i Sagene har i lengre tid passet på å fortelle hvor mange økter Sagene jentene har i uken. Det bør komme frem i kveld.
På Søndag så det ut som de hadde sneket inn på Sveiva toget og måtte holde seg skjult halve kampen. I Rommenhallen i kveld må de kjøpe billett og være med fra start.
Sveiva har startet best i alle oppgjørene, det er nok essensielt også i kveld. De har hatt en klar tendens til å dabbe av etter 15-20 minutter. Søndag var det antydning til endringer i spillet. Riktig nok vendte de fryktelige mange ganger hjemover i klare overgangsituasjoner, men var allikevel litt mer direkte når de først var på Sagene sin halvdel.
Sveiva må inn og stoppe skuddene fra distanse, og la andre enn duoen, Tofte, Østerhaug spille ballen opp. Sist lyktes dem med dette og noe av svakheten til Sagene ble ganske synlig. 
Sagene var ute å spiste seg klare, kunne vi se på Instagram. Hva Sveiva har benyttet tiden til vet vi ikke. Erfaringen viser at det er vanskelig å gjenskape gode opplevelser tett i etterkant. Så oppbygningen til kampen blir igjen viktig. 
Henriette Knudsen satt 3 mål, og var kampens avgjørende spiller Søndag. I kveld tror vi laget med den beste keeperen vinneren. 

Dahler Vs Ekholt 
VMG tipper 3-4

← Tunet tar semifinalen til en 5:e avgjørende i Gressvikhallen Greåker klare for finale →