ROUND FIVE – I kveld skal det avgjøres.

Ikke siden 2011 har en semifinale gått til 5 kamper. Den gangen feide Grei , Tunet av banen med 7-0. At vi får se noe tilsvarende i kveld er lite trolig. I hele år har de byttet på å vinne, men alltid med 1’måls seiere.

 

En slik avgjørende kamp er som en finale. På mange måter, er den vanskeligere. Alle vil til finalen og det å kjenne smaken av den. Det å føle på at du bare er 1 seier unna, det krever litt for hodet. Samtidig er det viktig at det er slik man tenker. Feil tankegang , oppbygning , de små ordene som blir sagt. Dette er med på å skape best mulig utgangspunkt for det som skjer på banen. For til syvende og sist, er det der det skal avgjøres.

 

Allikevel, man skal ikke glemme viktigheten av alt som har en innvirkning på hva som skjer når dommeren blåser i gang 18.30.

 

Sagene hadde alt i sine hender, 3 matchballer. 2 av dem er rotet vekk. Bokstavelig talt, for det som skjedde fra 2-0 ledelsen og ut på Tirsdag bar preg av det. Med et klart momentum i kampen klarte de ikke å utnytte. De snudde rett og slett på det. Der de tidligere har kommet skjevt ut og avsluttet bedre så var det motsatt Tirsdag. Siste omgangen må de glemme , men ha lært av. Skulle de komme i samme situasjon igjen , kan redselen for å mislykkes bli større enn gleden av å lede.

Viktige spillere må tre frem i kveld, spesielt i disse situasjonene. Når det kreves litt ekstra. Det motsatte skjedde sist og løsningene som ble valgt de siste minuttene kan ikke gjenta seg. Dette vet nok Sagene, nå handler det om å få det ut i praksis. På alle ledd.

 

For Sveiva sin del er de på mange måter i førersettet. De har brutt 2 matchballer og kan nå gjøre det som virket umulig. Vinne 3 på rad. Det er ofte vanskelig å gjenskape gode prestasjoner, rett i etterkant. Gjenskape er allikevel det som må til. De må finne frem til de 12-13 siste minuttene og gjennomføre det gjennom en hel kamp. Vi tror Sveiva har lært fra de foregående kampene. Spesielt hvordan Sagene enkelt skaper rom og åpner forsvaret, men også hva som kreves fremover. Rett og slett ser hva som nøkkelen til suksess.

 

I kveld må alle levere på topp for at sitt lag skal vinne, Spillere, ledere , publikum osv osv.

 

VMG håper på sudden, men tipper at en barriere blir brutt. Sveiva vinner med 2 mål

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN

← Historisk finale!! Slevik klare for finale →