Robin den store….

GIF tar 3 poeng mot rivalen Sharks fra Sarpsborg. En mann bemerker seg stort og setter viktige mål, selv om det helt klart er en laginnsats.

Tilbake i GIF

Før denne sesongen vendte Robin Norstrøm tilbake til Gjelleråsen for å rulle litt plast. Han avsluttet også fjorårets sesong med GIF på lån fra Asker. Men da satte covid-19 en stopper for NM sluttspillet.

Blitt voksen


Robin har vært et kjempetalent i mange år og har fått være med Gjelleråsen de årene de virkelig hadde seniorspillere. Da kunne han blomstre og utvikle seg forsiktig med voksne medspillere rundt seg. Nå er det han som skal rettlede og sette kasser sammen med Mikael Broms og Audun Hovin. Idag var han igjen stor og setter viktige mål og assisterer frem Broms til noen lekre mål. Norstrøm har hatt en god sesong hittil.

Robins våpen er en unihoc stick

Kampen

Det var en jevn kamp og Sarpsborg Sharks var helt klart med. Det stod 1-1 etter 1 periode der GIF hadde ballen mest. I 2 periode fikk GIF større uttelling og satte sine sjansenr. Sharks ble hengende etter og det stod 5-3 etter 2 perioder. Det var ikke mange som trodde på annet enn seier når Broms satte 6-3 7.41 ut i siste perioden. Kampen endte 7-5

Med 2 mål og 3 pass var Robin Norstrøm en viktig bidragsyter i kampen mot Sharks.

Sandnes slo Harstad.

En meget jevn kamp i nord der Sandnes lå under med 5-3 etter 2 perioder og snur det med å vinne med 3-1 i siste og totoalt 6-7. En meget sterk prestasjon av Harstad som alltid gjør det vanskelig for motstanderen i nord.
Sandnes tar med seg 3 viktige poeng til vestlandet

← Tunet jager gull Ny Covid Case →