Rikke H toneangivende mot Dalen da Pixbo vant 3-2.

Det tar tid å komme seg på nivå i SSL damer. Mange spillere sliter med å holde nivået oppe over flere mnd. Det er fler kamper i uken og i noen perioder så kan formen rett og slett falle. I tillegg så byttet hun utstyr i form av at Pixbo er sponset av Zone. Zone køllene er lette og passer perfekt for jenter.

Pixbo vant denne kampen med 3-2 hjemme i Mölnlycke. 0-1 etter 1 perioden. Rikke fikk opp farten og satt 1-1 noen minutter ut i 2 perioden.(5.35). Noen minutter senere (7.40) spilte hun fram lagveninnen Caroline Adelöw til 2-1. Dalen utlignet i slutten av 2 periode.
Kampen ble avgjort ved Denisa Ratajova, som satte en straffe halveis i 3 perioden.

Rikke Hansen har ikke hatt noen enkel sesong. Mot Dalen så stod hun virkelig fram og gjorde en meget god figur. Vi skal ikke glemme at hun er 19 år gammel og har sin første sesongen i SSL. 19 kamper – 6mål – 6 ass. En mer enn godkjent innsats. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Dalen passer ikke Pixbo sin spillestil og de har ikke enkle kamper mot Umeå laget. Me

Pixbo har gjort en meget god figur i årets serie og ligger på 2 plass med 50 poeng. Det er 4 poeng opp til suveren IKSU. Dalen som av en eller annen grunn ikke passer Pixbo ligger på 12 plass (av 14 lag) med 15 poeng.

Til jenter som leser artikkelen – Rikke har innebandycamp 6-7 juni for jenter født 06-08.

Gå inn på instagram og meld dere på: rh2innebandycamp    – den var visst allerede full!!!!

← Siste runde spilles denne helgen og Greåker kan bli seriemestere En rolig kamp ble til en eksplosiv affære →