Rikard Alexandersson klar for nytt lag.

IK Zenith och centern Rikard Alexandersson 31 år, har i dagarna tecknat ett avtal.
Rikards meritlista är lång och gedigen, med spel ända uppe i SSL. Rikard är fostrad i Mullsjö, har sedan spelat i Jönköping samt ett par föreningar i Göteborg under sin karrär och han kommer närmast från en kortare tids spel i Norska ligan. Under förra säsongen hann det bli 10 matcher för Partille IBS i Div 1, han gjorde då hela 17 poäng (12 + 5), innan han lämnade för spel i elitlaget Tunet.

Michael Clywersköld, sportchef
I ”Ralle” får vi en center med otroligt mycket rutin. Han vet vad som krävs för att spela i högre divisioner och han besitter ett härligt spelsinne, tillsammans med en härlig inställning som blir fantastisk tillgång för laget.
Som person är han en väldigt ödmjuk och härlig person som kommer smälta in i gruppen direkt.
Jag är väldigt glad att detta nu är klart!

# 46 Rikard Alexandersson
Tanken fanns väl att jag skulle sluta med innebandyn, men Zenith presenterade ett bra träningsupplägg och jag har bara hört fina ord om föreningen.
Jag känner en del av spelarna vilket gjorde valet enklare. Klubbar från högre serier har hört av sig, men just nu blir jag inte tillfredsställd av att sitta på en buss till Höllviken en lördag, då tar jag hellre bussen till Björlanda 🙂

Jag är tyvärr inte så insatt i serien, men jag kan innebandy relativt bra. För oss blir det viktigt att inte bara vinna, utan vinna med ett spel som även håller i högre divisioner d.v.s utveckla ett snabbt passningsspel och skjuta mycket direktskott.
Är vi ödmjuka kommer det bli en rolig säsong för alla inblandade parter.

Jag har hört att stämningen redan är god, men jag hoppas jag kan bidra med skönt tugg och ge lite tips till de yngre spelarna.

Artikkel og bilde er tatt fra IK zenits lagside.

← Reprise fra semifinalene og en damekamp i Bjølsen hallen IKA har nytt talent på gang? Hvor mye penger har Paolo? →