Redder Røyken med spill i Nor

Manne Strandberg har de siste 6 mnd vært på en av legendene til Nor for spill. Men denne karen har valgt å spille i Asker og vært en stor bidragsyter i deres vei til 1 div. Der har han spilt Erik Jirving god. Nå spiller han i Nor 92 ut sesongen på lån. Alexander Jaksland skal legge nye krem ass fra bak mål.

Tidligere i høst varslet jeg at Manne Strandberg hadde ringt telefonstolpene i Røyken gloheite. Men det var det kanskje svært få som forstod. Og jeg har selv hatt en del herlige storfer med eleganten fra Røyken. Nor har et spennende lag. Humørspilleren Axel Wallin har fått være sjef og fus i alt. Det har fungert fantastisk. I tillegg har Kristian og Jørgen Becher samt keeper Robin Kulpakko vært fantatiske. Det blir det gode resultater av. Når Jørgen nå er skadet på ubestemt tid samt at deres tekniske svenske Linus Söderblom ikke lenger er med………

…….vel da spilte Strandberg ut sitt siste kort før jul. Kristian Becher og Anders Fanuelsen ble sett på husvisninger i Røyken. De som vet hvor mye ugagn de to greier å få til skjønner at Alex tok et valg for Røyken og bestemte seg at en re debut kunne hindre de to fra å frustrere politibetjentene i Røyken.

Møt opp onsdag 9.01.2019 og se Walin, Jaxx og co drive motstanderne til frustrasjon.

← Før helgens kamper A-landslag kvinner – kvalikk- uttak →