Pressekonferanse SM-Finaler (Cosmos – Quality Hotel Globen)

SM finalene denne helgen Det er her det skjer denne fredagen. Min sivile jobb gir meg muligheten til å komme på denne pressettreffen. Den blir større og større for hvert eneste år. Det byttes også sted fra år til år i forbindelse at pressekorpset blir større og større. Discovery skal sende kampene, Kanal 5 (og Eurosport player). En møter mange kjente fjes fra pressen. Jeg kjenner at dette kunne vi hatt i Norge også. Enkelt å arrangere om en gidder å legge tid i dette. Det er dette vi trenger for å ta ytterligere steg «utenfor» innebandyen som bidrar til å gjøre idretten vår større mot media. Menneskene har vi rundt om. Litt info 18 år med SM finaler (kun 1 kamp), 10 år i Globen, 13400 tilskerer.

Damefinalen.


Først ut er damelagene. Ulf Halsstensson er med i trenerteamet til Mora. Det fortelles hvordan han kom inn til sluttspillet og vært med å utvikle små ting. Mora har vært her noen gang før, nå er de storfavoritter.

Min favoritt Moa Tschöp starter praten for Täby. En herlig spiller som sammen med Täby gjengen slår ut Iksu. Dette Iksu laget som vant SM finalen forrige sesong og det var ventet at de skulle vinne igjen.
IKSU har vunnet de siste 3 finalene. Mora vil virkelig vinne igjen
De 4 siste årene har Mora og Täby møttes i SM sluttspillet og Mora har vunnet hver gang. Møtene har vært :Kvart, Kvart, Semi, Semi de siste 4 årene. Men det er ting som stikker ut. Sistgang Mora vant SM Gull spilte Moa Tschöp for Mora. Som hun selv sier så har ikke Mora vunnet en finale uten henne og det skal ikke skje i morgen.

Herrefinalen

Superfinale mellom de to storlagene de siste 10 årene. Dette er 3 SM finalen mellom de to store. De har vunnet 1 seier hver i direkte møter. Storvreta – Andreas Harnesk trener, Mattias Samuelsson, Robin Nilsberth. Falun – Thomas Brottman, Emil Johansson, Alexander Galante Carlström Møter opp og snakker med pressen. Det er en enkel og fin info til morgendagens finale. Begge lagene er supertente og bare vil ut og spille. Kun seier teller


Det er denne alle vil vinne. Morsomt å se alle de store medihusene sender folk for å dekke pressekonferansen,.

← SM Finalen – Før kampen Kais Mora vs Täby Drømmefinale Falun vs Storvreta →