Pixbo Wallenstam IBF til SM-Finalen

Rikke Ingebrigtsli Hansen og Pixbo jentene tok seg idag til SM finalen etter en semifinale triller over 5 kamper.

Ledet 2-0 i kamper

Pixbo jentene gikk hardt ut i semifinaleserien og vant første kamp hjemme med 7-2. Den andre kampen ble jevnere borte i Maxi Arena, men Pixbo vant med 4-7 over Thea Ekholt og Karen Farnes sitt Endre. Men Endre hadde fått et ekstra gir og i de neste to kampene slo de tilbake. 4-3 hjemme og i sudden borte 6-7 etter en triller. De norske jentene skulle nå søndag formiddag ut i avgjørende kamp om å nå SM-Finalen 2021.

Jevn kamp nr 5

Den siste og avgjørende kampen var jevn som viktige kamper bør være. et var viktig å få det første målet. 1-0 til Pixbo kom 19.25 ut i 1 perioden ved Cajsa Elm. 2-0 kom 5 min ut i 2 perioden ved Denisa Ratajova. Ingen sikker ledelse i innebandy, men viktige mål for å kunne sette spillet og heller gå på overganger. Endre jobber på for å score og setter 15.28 av 3 perioden. De prøver det de kan, men det holder ikke helt for Endre. Laura Heini gjør en kjempekamp i Pixbo målet.

Pixbo Wallenstam IBK til SM-Finale mot Thorengruppen som slo ut Mora i sin semifinale serie. Finalen skal spilles lørdag 24 april.

Siste kamp i Wallenstamhallen??

Som de de fleste sikkert har fått med seg har Pixbo bygde en ny hall bare noen hundre meter fra Wallenstamhallen. Der skal herre- og damlaget spille sine kamper. Dagens kamp kan med andre ord ha vært den siste offisielle kampen i Wallenstamhallen.

← RESTERENDE DEL AV SESONGEN 20/21 ER AVLYST FOR ELITESERIELAGENE I INNEBANDY Norsk landslagsback klar for Karlstad IBF →