Pep og Mou alias Jan Frode og Rune Ali….Paolo’s corner S01E18

Innebandyverden er alltid like spennende og ikke alltid helt etter hva en selv tror. Spillere flytter på seg og «hat»stemning blir til hallelujastemning når en får noen få bucks på bordet og bytter «side» i innebandyverden. Come……come and join the dark side…..and togheter we will rule the Galaxy. Noen spennende ord som ble sagt av Darth Wader til sin sønn Luke. Vel hvem som gjorde hva og hvordan er vel ikke så veldig viktig. Enden på visa er at Jan Frode Snellingen tok veien fra Sagene til Tunet. En like stor nyhet smalt for noen uker siden. BMIL’s Rune Ali Zouhar går fra 2 div herrer(og damelandslaget) til Tunet Damer.

I beste Manchester City ånd kom det Breaking News før sesongen var over om at den godes sønn skulle over to the dark side. Spøk til side. For noen av oss som har vært med i gamet noen år så må jeg si at den så jeg ikke komme. Da stemte opplysningene jeg fikk fra noen damespillere om at RAZ hadde begynt å snakke med spillere om neste sesong. Vel den historien har vi hør før. Så det er ingen hakk i plata om at det verves spillere under sesongen med tanke på sesongen etter. Hva Tunet skal med nye spillere vites ikke.

I mine øyne er det vel egentlig ikke noe nytt at Tunet henter folk som sitter i Oslo Bandykrets. 2 viktige ressurspersoner jobber med innebandy for Oslo, Akershus og Tunet. Hvordan rekkefølgen er avhenger av tiden på døgnet.

 

Fra spøk til revolver så må jeg si jeg er litt skuffet over de sportslige lederne rundt om. Hvor var de store spillerkjøpene deadline day?? Grei lånte en back fra GIF og jeg fikk rett i min spådom om VIGGO fra BSK til Tunet. Smart trekk fra Torp og Tunet. De tok overgang på Erik V Nielsen og lånte han tilbake BSK, 3 dager senere. For så kunne hente han til sluttspillet. Selvsagt etter dagens regler lovlig. Men her burde vel reglementet skjerpes. Årsmøtemat kanskje?? Det var vel det som skjedde av store ting på transferfronten. Litt skuffende, men samtidig så er det kanskje et tegn på at klubbene satser på indre krefter og juniorer. Spennende blir det likevel. Alt i alt så står seriegullet mellom Tunet eller Slevik. Som eneste kar i Norge gikk jeg ut og satte Tunet som nr 1 på kartet. Litt stikk i strid med alle andre såkalte eksperter. Men hvem vet, kanskje det var året da Tunet endelig tok gullet.

På damesiden så overrasker Tunet laget meg med sin feiende og flotte innebandy. Morsomt at et lag full av norske talenter tar steget opp og havner i direkte fight med Sveiva.

Sagene har også begynt å røre litt på seg. Det er F… meg på tide. Med den troppen kan de sende en rekke til syden og fortsatt slå de andre lagene utenfor topp 3.

 

Landslaget er for tiden i den store verden og vinner kamp på kamp. I min bok søvndyssende. Jada sier dere. Jeg bruker mye tid på å følge internasjonal innebandy. Jeg tar ikke intervjuer med den karen og den karen. Jeg tar en telefon til mine venner i sveitsisk innebandy eller i Tjekkia. Hva gjør de og hvordan. Hvordan er hallsituasjonen etc.

Norge er fortsatt blandt de 5-6 beste. Det er mange år siden de slo lag som Sverige, Finland, Tjekkia, Sveits. Det vil fortsatt ta noen år til de er kapable til å tukte de.

MEN kampen mot Tjekkia var spennende og det viser at Landslagsledelsen er slik de bør være. Respekt til motstanderen, men ikke mer enn at de kan tukte de om motstanderen ikke gjør sitt beste. Attituden på benken til Norge er litt annerledes enn ellers i Norge. Lundberg er ikke hvem som helst. Han ber om 100% og det viser gutta på banen.

Så dette ser spennende ut. Ellers vil jeg si at det er synd at spillere som Ketil Kronberg begynner å nærme seg 40. Han er så kul å se på. JA jeg må bruke ordet kul.

Han er bare så jævli bra. Får ikke sagt det nok ganger. Så sykt kul å se på, attitudmessig, teknisk og fysisk. Skulle håpe du ALDRI sluttet å spille.

 

When you talk, you are only repeating what you already know.

But if you listen, you may learn something New

– Dalai Lama

 

Keep it high

 

#14

← Lær kjenne Eliteseriens nye stjerne Nor 92 – Grei →