Pedersen klar for SSL

Marius Pedersen følger i «fotsporene» til Daniel Gidske og skal neste år spille i verdens tøffeste liga, Svenska superligan.
Det er Umeå klubben Team Thorengruppen som blir Marius Pedersen sin nye klubbadresse.

«SSL kommer til å blir kjempe kult, TT virker som en utrolig fin klubb som vet hva de driver med.»
Marius Pedersen

Nesten alle klubbene i SSL har ligget langflate etter Marius Pedersen i lengre tid. Spesielt etter innsatsen i U19 VM hvor han gjorde akkurat som han ville og var en av VM’s mest popluære spillere, i alle fall sosiale medier tatt i betraktning.

 Marius Pedersen signerte ny kontrakt med Sveiva Innebandy tidligere i våres og var nok innstilt på å spille de neste to sesongene i Sveiva for å få fullført utdanningen. Men når Team Thorengruppen kom på banen med et opplegg for å kunne få fullført denne i Sverige ble nye planer lagt og nå drar han etter planen til Umeå 1. august.

«Det kommer nok helt sikkert til å gå bra – han må bare lære seg hvordan han setter på vaskemaskinen først kanskje.»
Ingvild Ruud, mamma

Han gleder seg og tror det vil bli veldig kult med SSL. Men samtidig blir det jo trist og forlate Sveiva-gutta, men jeg tipper de har forståelse for valget mitt. Skal bli ganske deilig og bo alene, så må jeg bare finne ut hva som kreves for å holde ting i orden. Jeg kommer jo til å savne mutter’n selvfølgelig, men det skal bli deilig.

 Og for mutter’n, Ingvild Ruud, så blir det nok ikke like lett. Vi kommer jo til å savne ham, men er trygge på at det kommer til å gå bra. Vi har forsøkt å sikre han så godt vi kan gjennom kontrakt og skriftlige avtaler med tanke på hvilke utfordringer han kan komme borti.

Tekst er lånt fra sveiva.no

← Silly season Vloggen (podd læggs ut senare) Bjørn-Erik Thorp klar for ny klubb! →