PAOLOS CORNER S0902 – Adieu…..

Det ekstraordinære årsmøtet ble en flau affære. Men forstod alle egentlig hva som skjedde? Det var knyttet mye spenning til gårsdagens møte. Der skjedde det ikke så mye. Det ble valgt et nytt seksjonstyret for innebandy.

Sakens gang.

Valgkomiteen kom med forslag til nytt styre i innebandyseksjonen. Valgkomiteen sitt forslag var helt likt tidligere valgte styret. Det hadde valgkomiteen sin fulle rett til å gjøre. NBF måtte da komme med sitt forslag til nytt styre samt valgkomite som benkeforslag. Dette ihht idrettens egne regler om årsmøte. Da en så etter hvem som var tilstede i møtet så glimret det gamle seksjonstyret med sitt fravær og en forstod raskt at de ville trekke seg. De forstod vel at de kom til å ikke bli gjenvalgt og trakk seg.
Det nye styret som ble valgt inn sitter kun til årsmøtet i juni. Da er det nytt valg og det kan selvsagt komme benkeforslag etc der også.

Veien videre

Til NBFs årsmøtet i Juni så håper vi at det kommer mer informasjon om hvordan veien videre blir lagt. Hva som skjer videre med beslutninger om NBFs rolle i investeringer etc. Da det gamle styret valgte å trekke seg så ble det fortalt om hva de syntes om de demokratiske linjene som var blitt fulgt av NBF og at de vil fortsette å legge ut ting som de har informasjon om og vil dele med medlemmene av norsk innebandy. Det har de sin fulle rett til og det skal bli interessant å høre videre hva de har å si.

Varslesaker

Kanskje det tildligere seksjonsstyret også skal fortelle åpent om varslesakene som NBF åpent forteller har kostet innebandy norge 600.000. Det var 7 stykker av de ihht ryktene. 6 frafalt som bare tull og en er det gått videre med. Kan gjette meg til hvilken. Men det hadde vært interessant om det også ble fortalt noe mer enn at de kunne vært løst over en kaffe. Men hva er det egentlig det gamle seksjonstyret vil oppnå?

Mye interessant stoff utenfor banen som vil komme frem.

Mitt store spørsmål er når ble kamphanene uvenner? For folk må tørre å snakke om elefanten i rommet. Når ble Tomas Jonsson og Paal Saastad uenige om linjene i norsk innebandy? Det er her mye ligger. Den ene går av med pensjon 1 juni, den andre ble stemt ut igår.

#14

← Nå eller aldri, for flere klubber!? NM Menn – Kvartfinaler →