PAOLOS CORNER S0706 – Det handler om spilleforståelse til rett tid

Sesongen 2021/22 ble avsluttet i det årsmøtet ble rundet av. Herregud for en sesong. En takk til medspillere, motstandere, dommere, arrangører, Forbund, kretser, dommere og ikke minst publikum, sponsorer og foreldre. Dere fortjener en klem. En bjørneklem faktisk.

Covid er fortsatt der ute

Sesongen begynte og vi har hatt en mildt sagt turbulent sesong med Covid som har gitt oss utfordringer som sesongen før. Men da det først ble grønt og vi fikk spille kamper har det pågått sesong helt 22 mai. Den lengste sesongen vi har hatt noensinne etterfulgt av kvalifisering VM for herrer. En type sesong vi drømmer om, men samtidig en sesong snart renner ut til ferie og oppstart med VM J19 landslag og Kvalikk G19 landslag i augst/september. Sitter en å tenker litt så er det egentlig helt rått. Vi har fått en sesong der vi kan si at vi har fått en helårsidrett. Det vil selvsagt forandre seg, men det har vært en reise i tålmodighet. Mange fortjener en stor takk, andre en enda større oppmerksomhet. Det er mange hverdagshelter der ute som gir av seg selv og er med i denne litt rare og til tider disfunksjonelle innebandyfamilien. Vi krangler, blir venner igjen, uvenner så kjempevenner. Vi krangler fordi vi bryr oss. En diskusjon handler ikke om vi har rett eller feil, men at ting diskuteres på en ordentlig måte. Det må vi bare tro. Men før vi skal krangle noe mer. Dette er fasit og så kan folk få si hva de vil.

BREDDE GIR TOPP.

Den som tror noe annet bør ta seg ferie, en lang ferie.

Det er bredden vi skal gjøre større. Det er den som bærer idretten vår frem. Det er på kretsnivå det skal jobbes. Det er her gullet vårt er. Dette er også hevet over enhver tvil. At det henger sammen med forbundet er også ganske klart. Men det er på grasrota vi IGJEN må komme med en kjempeinnsats for å nå tilbake til PRE Covid. Vi må heie hverandre frem, snakke sammen. Hva funker? Hva funker ikke etc. Dialogen med andre klubber er viktig. Minirundene blir viktige som aldri før. Det er viktig at vi har gode og fine erfaringer for de små. Det er de som skal føre arven videre.

Landslag herrer

Det har blitt ansatt en ny Landslagssjef. Og det er en person svært få kjenner. Negativt? Nei F… heller. Så sykt friskt og deilig. En som ikke hvermansen kjenner og kan bidra med å dra både landslag og ikke minst trenere mer sammen i hvordan vi skal angripe hverdagen. Hva nytt kan denne personen komme med. Hva kan han lære oss, hva kan han og teamet fortelle oss? Det er lov å våre litt vågal og forvente noe nytt. Noe annerledes, kanskje litt det samme sagt med andre ord som gjør at vi får nye ideer, nye tanker. Det er hva dette gamet handler om. Fornye tanker, angripe annerledes og forsvare mer offensivt. Er det så galt å tenke? Blir det flere spillere som får være med til VIKINGEN, eller er det de samme som var med til kvalikken? Er det noen som har gitt seg siden forrige sesong? Er det noen ny unge som trer frem?

20.-21. august Vikingen og samling

3.-4. september


1.-2. oktober


29.-30.10. oktober


4.-13. november VM i Sveits

I tillegg er det jo G19 og J19 samling og dame

Sommerferie

Sommerferie i Juli og første seriekamp er 10 september. Det er ikke mange ukene fra 1 august. Det er egentlig latterlig lite tid før en skal begynne med seriekamper og et par helger med landslagssamling så er det veldig knapt med tid. Det er en del utfordringer rundt omkring med spillere og det å være klar til seriestart. Skal bli noen rare resultater i begynnelsen av sesongen som det alltid gjør.

The world games

…. Men den nye sesongen har allerede startet opp med the world games i Birmingham USA. 6-6 mellom Latvia og Sverige. Et nytt land tar poeng mot Sverige. Det blir mer og mer spenning internasjonalt. Latvia et land som Norge burde slått sist VM.

Se litt av kampen HER← NLB for Marius Pedersen Sharks signerer og re-signerer →