PAOLOS CORNER S0703 – NM-Finaler, billettpriser og annet kos…

Ja, hvordan er den innebandymessige følelsen nå på slutten av sesongen? Når du ser på Slevik innebandy Tik Tok og Tommy Kvisviks reaksjon på dyre billetter så må jeg si at jeg sitter å flirær….(den reaksjonen er nok på noe helt annet, men for et stjernetreff)

Billettpriser

Jeg må faktisk flire litt av denne situasjonen med billettpriser. Ja, den har nok blitt omtalt av andre og det har hvert mye skriverier og tilbakemeldinger. Folk må forstå et par ting. Ingenting er gratis her i livet. 150 kr pr kamp er en skampris og ja det var sikkert ikke alle som ville se damekampen. Ser en på hva svenskene kommer med så er det ungdomsspris på 150 kr samt spesialpakker på 800kr for hele evenemanget. Få kimser når de skal til Avicii Arena og se på innebandy. Skal vi bevege oss litt ut av gymsal mentaliteten så skal en ikke skrike så mye så mye på prisen for 2 kamper. Men hva med å selge det inn annerledes? 2 for 1 når det blir sagt at de ikke får tømt hallen før neste kamp begynner.(Alt er mulig!) Så da blir heller folk hjemme, fyrer opp grillen og sprette noen cola fra harry handel. En bestemmer hva en gjør og hvor en skal være i livet.

Hælle dussen for en situasjon.

Vi må stå sammen…..

Etter noen tusen minutter med innebandy denne sesongen så står vi igjen med 4 lag. Vi har vært igjennom kvalifisering til eliteserien for herrer og det er opprykk fra 2 div Oslo/ Akershus til 1 div øst etc etc Denne sesongen har vært vanskelig, den neste vil være veldig avgjørende med hvordan mange klubber vil klare seg. Det gjelder spillere, dommere, økonomi etc etc. Det er mange som har sluttet av ledere og det er mange spillere som har sluttet i, under og etter pandemien. Vi må sammen reise oss. Alle som elsker denne herlige idretten må være med og reise den.

Sesongens første kamper gikk direkte på el tele. Så himla skönt…..

Hva annet kan ødelegge denne idretten!?

Det er mange rykter om at idretten vår skal «ødelegges» med å gå over til 3*15 minutter for eliteserien neste sesong. Ned med antall spillere på hver kamp 15+2. Må si jeg blir bekymret. Greit vi skal bli en OL gren, men å ødelegge den hjemmelige serien pga det er helt feil. Av positive ting hører jeg at 5 minutter forsvinne og erstattes med 2+2 så kampene ikke blir ødelagt av en feil 5 minutter.

De to NM-finalene

Hvem står igjen som vinnerne etter lørdagens kamper? Det er alltid et lite psykologisk spill mellom lagene. Det er en one-off og mye kan avgjøres på svært liten tid og på tilfeldigheter. Serievinnerne i begge klassene er favoritter. Det er faktisk så enkelt at når et Tunet lag er i finalen så vil de fleste våge å påstå at de er favoritter. I herrefinalen så har de alt å tape når de har gått hele sesongen uten å avgi poeng. Greåker på sin side har en mindre bredde, men er ikke noe dårligere lag. Det vil være keeperne som avgjør. Det blir Norges to VM keepere som spiller mot hverandre. Halvorsen hadde noen gode kamper i VM og er ikke lenger noen JR. På damesiden så har Tunet vunnet serien de siste årene, men laget har mistet profiler og har vist at de kan tape kamper. Grei har litt mer voksne jenter og har ikke noe å tape på å stå opp i denne kampen. Det blir to intense og jevne kamper. Godt for norsk innebandy. Roy Kristoffersen og Trond Erik Olsen skal dømme herrefinalen. Ble ikke valgt til årets dommerpar, men det er dommerne som er nr 1 i DKs rangering som dømmer finalen. (om det ikke skulle være noe familiært i finalen som forhindrer dette). På damesiden så er det Mats Jerry Johansson og Kenneth Halvorsen. Johansson har spilte eliteserie for Grei og var med i deres golden era og var en beinhard spiller som spilte hardt, men fair. Fint å se at spillere med erfaring tar på seg dommerdrakta. Hva sitter jeg med følelsen av på lørdag…….!?

Tror faktisk at Grei tar Tunet i den første finalen. Grei laget må sette sjansene sine og forsvare seg godt. Tunet er ikke like sterkt som tidligere. På herresiden er det vanskligere å kunne gi et godt svar. Hjertet sier Greåker, hodet sier Tunet.Lykke til


#14

← Grei – NM Mester NM-Finale Kvinner – den åpne kampen →