Paolos Corner S05E02 – veien videre – Hva skjer??

Verden går i stå. Flyene står, hotellene avbookes. Land stenges ned. Ishockeysluttspillet settes på hold.
Hva gjør vi i Bandyforbundet??

Sluttspillet

Sluttspillskampene har pr nå gått som vanlig. De fleste har spilt 2 kamper, Sveiva vs Sharks har kommet til 3 kamper. Spennende kamper med mye publikum. Hva skjer nå videre? Blir de spilt ferdig? Avventer vi ? Har vi tid til å vente? Jeg har venner som må holde seg innendørs i nord-italia. Det er prekert. Tar vi i Norge de nødvendige beslutninger?
Vil kvalikken for herrer/ Sluttspill (for begge kjønn) gå som vanlig? Mange spørsmål. Tar NBF de viktige valgene? Spilles kampene uten publikum?

Minirunder

Minirundene gikk som oppsatt helgen som var i Oslo. Vi fikk beskjed om at bydelsoverlegen hadde godkjent det. Var det riktig? Vel time will show. Ingen handshake, kun kølledunking etter kamper. Mange eldre på tribunen som fulgte sine barnebarn. Hva skjer med neste runde på Holmlia??

Sluttspillet – resultater

Sveiva vs sharks – 2-1 i kamper til Sveiva

Tunet vs Nor92 – 2-0 i kamper til Tunet

Greåker vs Fredrikstad – 2-0 i kamper til Greåker

Slevik vs GIF – 2-0 i kamper til Slevik

En av seriene er jevn, akkurat som vi sa i vår POD. Sveiva mot Sharks. Denne serien kan gå til 5 kamper. Jevne kamper er det, ingen tvil. Tex Tunet mot Nor92/ Slevik mot GIF er ekstremt jevne selv om det er 2-0 i kamper. Det er sluttspill og det er lag som gir det lille ekstra. Igår bommet Nor på straffe på stillingen 5-5, så satte Tunet 5-6 med få min igjen.

Idrettens Kvinnedag

Det var mange som møtte opp på denne fredagen på Ullevål. Jeg deltok da jeg er nysgjerrig av natur. 90% kvinner møtte opp. Veldig interessant å høre kvinners hverdag innen idretten og alle de momentene de har iforhold til menn,. Gro Hammerseng, Abid Raja og Idrettspresident Kjøll hold innlegg. Trodde faktisk at jeg ville se noen fra innebandymiljøet. Vel, de glimret med sitt fravær. Ingen fra NBF eller president Hansen. Trodde de ville deltatt og fått mer informasjon. De får vel nok info. For min del så ser jeg de store utfordringene vi har. Vi sliter med å holde på barn og ungdom. Den går over hele linja. Men mange klubber vil heller ikke satse nok på kvinner og deres satsning. Sist ute nå var det Sagene som legger ned sin elitesatsing. Veldig synd, men de er ikke alene med å slite med rekuruttering og økonomi. Den går selvsagt igjen på herresiden også. Det er viktig å jobbe med kultur i alle ledd.

PS…. noen syntes det var morro med Corona virus, dem om d. Nå fikk vi beskjed om at Innlandets største minirunde er avlyst.

← VM Trekningen er klar – Norge i en vanskelig pulje To kvartfinaler for herrene i dag →