Paolos Corner S04E05 – Endelig semifinaler

Endelig semifinaler. Den første runden hadde noe dramatikk, men den gikk som de fleste forventet. Sluttspillet tettner til nå og det er noen kule kamper som kommer til å foregå på Rommen og Høyenhallen.

Kvartfinale

I kvartfinaleserien så gikk det som de fleste regnet med. Greåker vant ganske enkelt i sine kamper mot Sharks. Slevik uten en 100% frisk Stræte ble noen nummer for liten for lokomotivet Tunet som virkelig har fått i gang motoren denne sesongen. Nå er de på høyde med hva de skal være. Sveiva rullet enkelt mot Nor92 og lot sine 15 åringer få debutere.

Den eneste serien med et snev av dramatikk foregikk i Li- og Hanahallen. Der Sandnes hadde med seg sine krigere så hadde GIF det motsatte. GIF er det laget som har vunnet flest 1 måls seiere denne sesongen og var veldig effektive på å vinne jevne kamper. Over en sesong så kan plutselig det motsatt skje om ikke alle spillere er «på». Sandnes var gode, GIF ujevne. At Olav Falkeid skal løpe til buss/bane for å rekke jobben, faller og skader kneet er vel å sette på kontoen «er det mulig».  Da kan det gå som det gikk. GIF åpnet noen av kampene forrykende med å lede med 3-4 mål for så å slukne. Kult at vi har fått et lag utenfor «bibelbeltet» i en semifinale. Men vi må ikke glemme at vestlandet har hatt noen gode lag opp gjennom tidene. Kverneland var en tøff motstander og Sola spilte i den første NM finalen i senior NM. Så de kan om de vil. Profilene til Sandnes leverer og da vinner de.

Semifinaler

Greåker – Sandnes
Greåker kunne velge motstander først. Sjelden har telefonrøret vært hetere mellom Oslo og Sarpsborg. Ryktene om Sundells og Mossin Olsens koseprat med Greåkerspillere om å la de få møte Sveiva er ikke overdrevet. True facts. Men dette var enkel matte. Greåker skal ta Sandnes enkelt i 3 kamper og slippe unna skader etc. Enklere blir det ikke. Sandnes kan om de vil. Enkelt blir det ikke. Haugerud tok Slevik i første kamp for noen år tilbake. Får vi et slikt scenario.

Sveiva – Tunet
Östergrens kjærlighet til Sveiva kan vi skrive bøker om. Keeperen som var en vegg i fjorårets vei til NM finale ble vraket av Sveiva til fordel for norges landslagskeeper Falkeid. Sånt blir det bråk av og dette er duellen over alle dueller. I mine øyne er det Tunet som er favoritter. Lasse Sundell vil hevde det motsatte pga 2 plass i serien bla bla. Tunet er på gang. Östergren er het som F, Mossin og Morgan er direkte brannfarlige og laget kan dette med sluttspill. Sveiva har et bra kollektiv og vet hva som skal til. Dette blir 5 hete kamper der det vil smelle i hver duell. For de som sier de liker innebandy er det F på tide å våkne opp og møte opp til kampene. Det er også blitt varslet et forbud mot KUBJELLER om det er noen som vil ha med seg det. Møt opp og lag en innebandyfest.

Semifinaler Kvinner

Sluttspillet for kvinner var ikke veldig spennende. Fjellkameratene fikk en verdifull erfaring. Det var mange som hadde meninger om deres deltakelse og må bare få med denne. På tribunen under Sveiva – Fjellkameratene fikk en herremann sagt dette. Blir bra med 50-60.000 i ekstra kostnader pr lag neste sesong for å vinne med 20 boller i Bergen. Vel mange mener mangt om lag utenfor Østlandet, men det er viktig for innebandyen at interessen blir større.

Semifinalene var vel klare før puljespillet ble spilt.

Sagene – Tunet 

Alle sier Tunet. Vel det kan så være, men cup er cup og Tunet fikk Hjorth skadet på søndag og det er en utfordring om hun er ute resten av sesongen. Blir jevnt. Hode sier Tunet, Hjertet Sagene.

Grei – Sveiva

Dette blir en rysare. Jevnt hele veien. Greis Latviske stjerner kan vippe det deres vei. For Sveiva er det viktig at Petra Weiss er het. Hun har det i seg og kan gi Sveiva en boost.

Dette kan bli noen kule uker fremover for innebandyen. I andre idretter rundt om i verden så har vi en norsk mann som viser seg frem i verdensbildet. Hans navn er Ketil Kronberg. Han har hovedrollen som tryllekunstner i et spill i Sverige. Tror ligaen heter SSL og der har han de siste dagene vært en av de heteste navnene. Du tror du har sett han trylle ferdig, men det har han ikke. Får frysninger av hans ferdigheter. Ingen over, ingen ved siden av. Hatten av…..

#14

← I dag starter herrenes semifinaler kampen om semifinale →