Paolos corner nr 5

Endelig nå begynner den virkelige sesongen…..
Når villdyret våkner har jeg tidligere beskrevet. Kommende helg begynner den virkelige sesongen for innebandyspillere. Da begynner minirundene. 

Spille 4 mot 4 og premiering etter hver turnering. Skulle ønske det var jeg som spilte. Skulle virkelig ønske at jeg hadde fått oppleve dette som liten innebandyhøgger……! 

Lagidrett for de interesserte. Mor og far får lov til å se poden spille 2-4 kamper i løpet av 1-2 timer. Raskt inn, raskt ut. Familien rekker lang frokost, minirunde i lunchen, 

handle mat og spise middag sammen, mens de beundrer finspillet som ble filmet i hallen og den kule medaljen. Dette er bare nødt til å bli en vinner. Vel det har blitt en vinner.

Dette MINI konseptet har faktisk satt kaffen i halsen på våre «motstandere» der ute. Håndballen, fotballen og volleyballen tar etter dette raskt inn, raskt ut konseptet.

Jeg er så heldig å får jobbe med dette daglig og ser hva vi egentlig driver med på grasrota. Vi har et vinnerkonsept som de andre idrettene har begynt å ta etter. 

Sverige har begynt å ta ting fra dette. Både brille delen som vi så fint fikk inn for noen år siden (fikk nei til briller i 3 årsmøter på rad, men så tok DERE endelig til fornuften!!). 

Norge er faktisk først ute med NOE!! Vi kan være først ute med mye, så lenge folk forstår og ikke sitter på sin egen tue og ikke vil være med og bidra.
Dette er fremtiden…..Dette er norsk RÅOLJE i innebandyform. Dette er en vinner.
Så til alle som møter opp til første minirunde i Bjølsenhallen. Kom i GOD TID. Finn parkering. Ta med hele familien. Vi har alle et ansvar om at det skal være hygglig å være i hallen.

Gode vafler, pølser, kakestykke…rett og slett en kosestund innendørs. Samtidig får en sett gutter og jenter ha det morsomt.
Vi er alle vinnere….
Husk briller og hei på ALLE spillerne….
#14

← To damekamper denne søndagen To herrekamper denne lørdagen →

52 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.