Paolo’s Corner del 6

Når teknologien setter deg sjakkmatt

Innebandyen er på vei inn i en ny tidsalder. Etter Iphonens innmars så er alt mulig å få med seg.

Vi kan filme triks, situasjoner i kamper og alskens moro. Og det kan sendes overalt og til hvem som helst. For noen kan det gå litt over stokk og stein og de filmer ting som ikke SKAL vises andre.

Dette er ihht loven ikke lov å vise andre om den andre part ikke er enig i innholdet. Dette skjedde jo for noen år tilbake og var ikke veldig hyggelig i vårt lille innebandymiljø. Det er vel en straffe ramme på en 3 år om jeg ikke tar helt feil.

I noen tilfeller så er det veldig fint å kunne sitte hjemme og «se» situasjoner for eksempel på vår twitterkonto (Vmgdirekte), og få med deg kampen vi følger denne kvelden. Dette er veldig morsomt og lærerikt for spillere. For dommere kan dette forløpe seg til å bli et mareritt uten like. Spilleres feil er morsomme å se. Dommerens feil blir hånet og det setter et enda større press på gutta i svart.

Så har vi et nytt aspekt i vår idrett. Alle kamper i eliteserien blir filmet. Alle feil blir oppdaget. Alle dommer feil blir dokumentert. Hva kan vi lære av dette? Tar vi oss tid til å analysere disse kampene? Lærer vi noe av denne informasjonen?

Dette er det neste steget. Dette er veien å gå. Se kamper, lære oppspillsvarianter, lære å kjenne motstandere, se løpemønster og ikke minst se hvordan keepere agerer i visse situasjoner.

….så folkens….film med måte…

snurr film

 

#14

← Fem kamper i eliteserien for herrer lørdag I minirundens tegn →

2 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.