Oscar Agnarsson til Warberg

Tunets siste skanse de siste 2 sesongene har vært et stort talent i Oscar Agnarsson. En teknisk og lang keeper som dekker mye av målet og har syke sideforskyvninger og gode utkast.

Var på vei bort allerede forrige sesong

Etter første sesongen med Tunet hadde han allerede mange svenske klubber som ville ha han hjem til Sverige. Nærmest var SSL klubben Linköping som ville ha han som 1 keeper, men Tunet stod på sitt og dermed var det lite den svenske klubben kunne gjøre. Men nå er han uten kontrakt og er klar for Warberg. En gigant i svensk innebandy. Etter mange sesonger i toppen av svensk innebandy spiller de nå i allsvenskan.

Oscar er klar for Warberg

Warberg presenterte sin nye spiller

21 år gamle Oscar har erfaring fra Allsvenskan da han spilte i Onyx. Han har også tidligere spilt i Ledberg IF i 1 divison før han spilte 2 sesonger i Tunet. Warberg er fornøyd med å få inn en keeper flere klubber har vært etter. Vi har lest om Linköping og Kalmarsund, men det var Warberg som trakk det lengste strået. Ny trener i Warberg er en gammle kjenning fra Linköping – Johan Astbrant.

Kimmo Eskelinen – sportsjef i Warberg er fornøyd med sin nye spiller. En 194 høy spiller som lever på plasseringssikkerhet og størrelse og som bare vil bli bedre under keepertrener Niklas Nyman.

Vi ønsker Oscar lykke til i Warberg. Det skal bli morsomt å følge han videre.

← Årets dommerpar 20/21 Sesongen avsluttet med SM-GULD til Falun →