Oppoverbakke for Sandnes

Sandnes hadde en usedvanlig dårlig start på kampen og lå under 0-3 borte mot Sveiva. Så skadet deres stjernespiller seg på stillingen 2-4 i 1 periode

Dårlig start

Sveiva var mye mer med i kveldens kamp og var veldig effektive i 1 periode. 3-0 etter kun få minutter og 4-0 etter 11.42. Sandnes tar seg sammen og får 2 mål før Samiel Fseha får en vridning i kneet og kjøres til sykehuset. Men Sandnes tar seg sammen og setter 2 mål i 2 periode og det står 4-4 før 3 periode.

En rysare

3 perioden var en morsom periode. 4-5 til Sandnes, 5-5, 5-6 til Sandnes, 5-7 til Sandnes og det virket veldig sikkert med borte seier. Men litt dumme utvisninger gjorde at det stod 7-7 til full tid. 8-7 kom 2 min ut i sudden ved Olav Falkeid.

Sandnes er veldig med og har fortsatt store muligheter til å ta en seier imorgen. Skaden til Fseha kan være alvorlig. Det virker som om at han er ferdigspilt for sesongen og det setter en stor strek i Sandnes sine ønsker om NM Gull.

KAMPFAKTA :HER

← NM Sluttspill herrer uke 2 – de avgjørende kampene og semifinaler. NM – Sluttspill uke 1 – kvartfinaler →