Om Oss

2015-09-18 01

Det hele startet med at vi var en gjeng som helt enkelt var lei av den sinnsykt dårlige oppdateringen av norsk innebandy. Hvis ikke vår største konkurrent skrev samme trøtte kampreferat om en kamp som var blitt spilt, fantes det ikke noe å lese om kampen. Vi syntes at det var på tide at norsk innebandy fikk litt mer oppdateringer og hvorfor ikke da slå til med litt humor i samme slengen?

Veien Mot Guld ble startet til KEDs store fortvilelse og vi er vel idag Norges mest elskede/hatede innebandymagasin.

Vi søker flere medarbeidere!

Veien Mot Guld vokser så det knirker og vi rekker ikke alltid med alt vi vill. Derfor søker vi nå nye medarbeidere slik vi kan dekke flere kamper live og tilby en enda bedre nyhetsportal til norsk innebandy.

Jobben går for det meste ut på å være en «skön snubbe» som vi pleier å uttrykke det i hjemlandet vårt. Du bør ha en stor grad av humor, selvironi og være flinkere på rettskriving enn vår svorske sjefsbloggere.

Alt artbeid vi gjør er helt ubetalt. Hvis du er morsommere enn folk flest er det godt mulig noen ikke liker det og det kan ende med rødt kort fra noen i dommerbasen.

Er dette deg, ja, send inn en søknad da vel! Husk å fortelle oss hvem du er, hva du er villig å bistå med og hvorfor du er morsommere enn folk flest.
Send din søknad til medarbeider@veienmotguld.com