Norsk – tsjekkisk idrettssamarbeid

Norges Bandyforbund har offisielt blitt kontaktet av den tsjekkiske ambassaden i Norge med ønske om å få til et nærmere innebandy-samarbeid mellom Norge og Tsjekkia.
I denne forbindelse har Forbundsstyret i NBF bestemt at det, i forbindelse med NM-finalehelga for innebandy 8.-9.april, skal spilles en vennskapskamp for gutter mellom et
sammensatt lag med norske spillere fra Oslo-området og Tatran Střešovice fra Praha.

Kampen er berammet til søndag 9.april kl.1100 på finalebanen i Ekeberghallen, etterfulgt av NM-finalen for kvinner kl.1400 og NM-finalen for menn kl.1700.

I forbindelse med vennskapskampen vil det være flere offisielle personer fra både Tsjekkia og Norge til stede i Ekeberghallen.
Bl.a vil Tsjekkias vise minister for idrett, og Tsjekkias ambassadør i Norge overvære kampen.

Tatrans lag består av spillere født i 2002 og 2003. Dette laget er et av Tsjekkias beste i årgangene, og vil by på veldig god motstand for norske spillere.

Norges Bandyforbund ønsker nå at de ti klubbene med lag i enten 1.divisjon 2002 og/eller i 1.divisjon 2003 i Oslo og Akershus Bandyregion, nominerer inntil to spillere hver for deltakelse i vennskapskampen. Totalt vil dette bli 20 spillere.

Spillerne må være født i 2002 eller i 2003, og ha vist et sterkt engasjement for innebandy gjennom seriøsitet og godt treningsoppmøte over flere år.

 

Nominasjon av to spillere fra klubben sendes på e-post til innebandy@nif.idrett.no, med navn, alder, posisjon på banen, telefonnummer og e-post.

Spillerne vil videre bli kontaktet direkte med mer informasjon om kampen.

Fint hvis klubbene før nominering har avklart med de nominerte at de er tilgjengelig for kampen den 9.april.

 

Frist for nominering er onsdag 29.mars.

I utgangspunktet vil alle nominerte spillere få tilbud om å delta i kampen, men vi må ta et lite forbehold rundt for mange eller for få nominerte målvakter.

 

Norges Bandyforbund håper klubbene ser positivt på denne muligheten til å gi ivrig innebandy-ungdom i egen klubb en mulighet til å delta på en slik kamp, og vi håper dette blir en positiv opplevelse for alle involverte.

Dette blir bare heeelt konge.

Vi gleder oss.

← NM – Oppsett inkludert dommere # 33 Podcasten er klar!! Mossin, Ager, Wallin og Lasse snakker semifinaler! →