Norsk landslagsback klar for Karlstad IBF

Luvik Hoven Hansen har de siste årene vært en viktig brikke i Slevik sitt elitelag og spilte VM for Norge i 2018. Nå skal han være klar for Karlstad IBF.

OpprykksfinalerDjurgården IF – Karlstad IBF / Hagunda IF – Warberg IC er finaleseriene som avgjør hvem to lag som rykker opp til SSL. Karlstad IBF er favoritt til å ta en plass, men det er best av 5 kamper. Serien begynner den 5 april og i løpet av 16 dager skal det avgjøres. 5, 8, 11, 15 og 21 april er datoene for denne serien. Den andre finaleserien er veldig jevn. Begge lagene har mye rutine så den er helt åpen. Blir det Karlstad og Hagunda ??

Ny generasjon

Ludvik Hansen er en fra den nye generasjonen som har spilt u19 VM, studert i Hagfors, er med i A Landslagstroppen samt skal spille i Sverige for 2 gang. Det blir spennende å følge spilleren. Veienmotguld.com kontaktet Hansen og stilte noen spørsmål.

Hvordan føles det å få prøve seg på et høyt nivå i Sverige?

Det føles ut som et riktig steg i karrieren min. Karlstad er en satsende klubb med høye ambisjoner. Karlstad spiller med høy fart og ønsker å ha mye ball noe jeg tror det kan passe meg bra.

Var dette et tenkt sceneskifte eller kom kontakten med Karlstad overraskende på deg?

Jeg og kjæresten min har snakket om at vi en gang skulle flytte tilbake til värmland og der finnes det litt alternativer. Når Karlstad hørte av seg så føltes det som et bra valgt.

Det kan bli SSL fra neste sesong. Er det et stort mål for deg?


Det er klart det. Jeg har alltid hatt ambisjon om å spille på så høyt nivå som mulig.

Artikkel i VF.se

https://www.vf.se/2021/03/30/norsk-vm-back-klar-for-karlstad-ibf/

← Pixbo Wallenstam IBF til SM-Finalen Pixbo til semifinalen og norsk stjerne forlenger →