Norges spillervurdering mot Australia

Vi kjører igjen, det må legges vekt på at i en kamp som denne selv om man gjør ting som anses som gode generelt er det samme kriterier som mot Sverige og Finland vi bruker.

Poengsystem

  1. Katastrofemann
  2. godkjent
  3. Bra
  4. Meget god
  5. Klassemann

Norske keepere:

Andreas Falkeid 3. Det er bra å holde nullen, men en enkel kamp gjør det vanskelig å nå høyere vurderinger. Stabil og trygg innsats.

Norske backer:

Mads Normann 2: Som vanlig, ingen feil og spiller bra. I tillegg tre assist denne dagen. Mads er ikke langt unna en treer i dag grunnet sitt raske spill i sidled som høyner hele rekker.

Martin Kvisvik 3: Tar plass fremover og har bra tempo offensivt. Sterk i dueller og lite feil. Norges beste back i dag.

Christoffer Øistad 2: en helt ok kamp.

Henrik Fredriksen 2: Ballbehandlingen er ikke helt der den burde være, offensiven sitter ikke. Tempo er der men det er ikke nok.

Ludvik Hansen 2: ingen feil, ingenting fremhevende.

Sindre Buraas 2: Ingen feil, ingenting positivt heller. Følger med oppover noen ganger.

Norske Vinger:

Ole Mossin Olesen 3. Kommer mer til sin rett i dag, fortsatt for avventende i noen dueller. Men takket være sitt raske direktespill kommer han opp i en 3:er.

Ole Martin Jansson 3. Som vanlig bra spillerforståelse og havner på rett posisjon. Setter sine sjanser som forventet mot dårligere motstand.

Markus Lindgjerdet 3. Fører mye av spillet, setter opp tempo, veldig ballsikker.

Sindre Bjerknes 3. Finner Ketil godt. Når det gis litt mer tid i offensiv sone er han veldig god.

Daniel Gidske 2. Forventer mer fra senter posisjon. Likevel godkjent da han er sikker med ball og har en stor rolle defensivt i denne rekken,

Ketil Kronberg 3. Nesten opp mot en firer i dag. Trenger ikke komme hjem på samme måte som ellers å får gjøre det han er god på offensivt.

Patrick Hjemgård – Spilte for kort tid for kunne gi en fornuftig karakter.

Marius Pedersen 2. Nesten en 1:er grunnet strekk i tredje periode når man er 20:e år. Men trenger å få noen poeng snart. Dessverre blir vel de tøft nå.

Andreas Valbye 2. Ingen spesielt i dag. men Gjør ingen direkte feil.

Robin Perzan Norstrøm 2. Kommer inn etter litt tid av kampen. gjør ikke mye vesen av seg. Trenger å jobbe med selvtilliten.

 

← Dag 6 Norge – Sveits – Skal være sjanseløse. Dag 5 – Norge – Australia – Seier på lavgir →