Norges nye leverandør av agent, trener og klubb tjenester. Del III

Del III

VMG sin fremtid og tilbud til klubbene.

Du driver jo per i dag VMG og du spiller i Akerselva, hvordan tror du dette kan påvirke din troverdighet?

Jeg tenker som så at skal dette fungere som jeg ønsker kan jeg ikke fortsette med innebandy på elitenivå selv. Jag har allerede sagt dette til klubben og laget og jeg kommer ikke til å spille innebandy på elitenivå denne høsten. Dette gjør jeg da det er viktig at alle skjønner at jeg er helt upartisk når jeg jobber som rådgiver, noe man må være i mine øyne.

VMG kommer alltid til å ligge meg varmt om hjertet

Akerselva har alltid vært der for meg og jeg er fortsatt velkommen på treninger så det er nok ikke umulig at jeg tar meg turen om jeg har litt tid til overs en kveld. Som det ser ut nå kommer jeg til å spille kamper når jeg har tid for Solli plass som spiller i 2.e div. Kan ikke legge kølla på hylla allerede nå da jeg liker innebandy alt for mye. Men som i sommer har jeg trent med masse forskjellige klubber bare for og ikke miste følelsen helt men også for å ha det gøy.

Når det kommer til VMG så er det ikke helt klart enda. Vi skal ha et møte sammen her etter hvert å finne ut litt hvor vi skal og hva vi vil videre. Noe som er helt klart er at vi kommer til å fortsette med podcasten og livesendinger av denne.

Livestreaming

Vi kommer sikkert til å prøve ha noe form for live oppdateringen på kamper som vi hatt tidligere. Årsaken til at det fungert er jo hovedsakelig innebandyentusiaster som hjelper til av egen fri vilje. En liten spoiler jeg kan komme med er at VMG ser på muligheten å selge VMG produksjon til klubber, dem kommer ut og setter opp tre videokameraer, studio og alt du trenger for å sende live. VMG kommer da med full pakke og sender kampen live for den klubben som ønsker det. Dette testes ut nå i sommer så om det vil fungere sånn som omtalt her er vi ikke sikre på enda. VMG kommer alltid til å ligge meg varmt om hjertet men å legge ned så mye tid som tidligere kommer ikke til å være mulig.

Hva vil dere kunne hjelpe klubbene med?

Det som vi ser som en fordel er at vi kan åpne dørene både inn og ut av Norge. Per i dag så er det ofte noen få klubber som klarer å få kontakt med klubber på andre siden grensen. Vår tanke er at det skal være like for alle frem til den punket. Etter dette så vil det jo selvfølgelig gå i hva klubbene kan tilby.

Mye potensial

Vi ser at arbeidsmarkedet i Sverige ikke er det beste, for en ung innebandyspiller som trenger arbeidserfaring kan da en tur til Norge på 1-3 år være perfekt. Med vårt nettverk i både Sverige og Danmark så tror vi at vi kan hjelpe klubber med å komme i kontakt med bra spillere. Vi vil også hjelpe spillere som ønsker å utvikle seg. Norge har mye bra på gang men for at man skal kunne ta det ekstra skrittet videre så kan det være smart at flere av de Norske spillerne tar turen over grensen, her vil vi da hjelpe til med transaksjonen sånn at det blir til det beste for den personen. Vi kan hjelpe spillere, trenere eller andre personer som har lyst å utvikle seg innen sporten.

← World Games – Til finalen etter revolusjon av troppen Norges nye leverandør av agent, trener og klubb tjenester. Del II →