Norge vant enkelt mot Italia

Etter å ha gått igjennom lagene før turneringen skal Norge slå italia og Ungarn med ca 20 mål.
Alt annet er egentlig å anse for et tilbakesteg. Den virkelige kampen blir mot Slovakia, før eventuelt
en finalekamp mot Sveits.

Enkel Start

Det tok Norge 44 sekunder å ta ledelsen. Det gikk ikke veldig raskt med de italienske spillerne, men Norge måtte
vent til det 10 min før 2-0 kom. Italia slet med å komme seg ut av forsvar og da var det veldig enklet for Norge å få
til sine innspill og skudd utenfra. 8-0 etter 1 periode var helt ok, selv om spillet ikke var det helt store.

Skrudde helt av

2 periode var et langt tilbakested. Italienerne så sitt snitt til å dra ned tempo og nordmennene stod og så på. Spillet gikk helt i stå. Å vinner 3-1 i denne perioden var ikke bra. Men italienerne var ikke farlige. De hadde som regel mer enn nok med å dra ned tempo og spille hjemover. Når vi ser lett på hva lagene har av spillere så skal Norge vinne hver duell, men det er litt latskap ute og går og da brer det seg i laget.

Norge er nr 6 i verden, Italia rundt nr 30. Men stil og profil er noe nordmennene bør lære seg. Navn på draktene
begynte italia med allerede i 2004.

For enkelt

Italia sitt mål er å ikke ende sist i gruppen, Norge VM. Landslaget bygges opp igjen etter at de ikke har kommet til
VM siden 2008. Nå er målet å komme med i løpet av de neste 4 årene. For Norge er hverdagen helt annerledes.
Utpå banen har spillerne begynt å våkne igjen og nå kommer det en del mål til. 18-1 er under pari når en ser på spillet.
Norge kan mye mer og de bør steppe opp. Men det vet de ganske enkelt selv.