Norge tar sin første seier – Herre VM Dag 3

Norge gjorde en herlig innsats mot Sveits og viste at de kan ta utfordringer mot gode lag. Kampen mot Tyskland var delt i 2 akt. Før og etter et rødt kort.

Blåste ut av startblokkene

Norge startet kampen i forrykende tempo og nærmest blåser Tyskland av banen. Tyskerne har iallefall ikke lest seg opp på hva Ole Mossin gjør i visse situasjoner. 4-0 til Norge og full kontroll. Eller full kontroll!? Etter 17 minutter får Norges Arvid Vibring Lindqvist direkte rødt kort. En litt uheldig inngripen der den norske spilleren går inn i duellen og treffer Tysklands spiller i hode med skulderen. Det jeg har sett av Lindqvist som spiller så er det ikke en normalitet at han får røde kort. Uheldig, men berettiget. Da Norge også setter 2 i undertall så smaker det godt. Mossin ser ut som han har vunnet VM ved hver scoring.

Akt 2


Så starter egentlig en periode der tyskerne faktisk begynner å sette press på Norge og får inn mål. En helt annen kamp er i ferd med å utvikle seg. Om 1 periode var Norsk så var 2 periode tysk. 3-0 til tyskland i 2 perioden og det er virkelig kamp. Det er noen spennende minutter i begynnelsen av 3 periode, men når Norge setter 2 i løpet av 5 sekunder så blir kampen avgjort. 43.12 og 43.17 og leder plutselig 3-6, med 17 min igjen. Sluttresultatet blir 4-7.

Vi har sett Wallin sitte her tidligereI den andre gruppekampen vinner Sveits med 4-2 over Tjekkia. Noen nevner at det hjalp Norge. Vel, Tjekkia er et lag som sjelden taper 2 kamper på rad under et VM sluttspill. Så Norge får en tøff kamp senere idag.

Statistikk fra kampen mot TYSKLAND

Bildekred: Ari Arola

← Polen neste etter tap mot Tjekkia – Herre VM dag 4 Sverige verdensmester →