Norge spaserer videre Dag 3

For noen av nasjonene så begynner VM drømmen å gå mot slutten, for Norge betyr det at de kommer til å møte bedre motstand. Det har ikke vært veldig vanskelig motstand hittil.

Vi begynner med Runden av kampene idag.

USA vs Italia

Resultatet snakker for seg selv. 16-0 til USA over Italia. Ikke et resultat som en liker, men det er såpass store forskjeller og det er ikke bra.

Slovakia vs Tyskland

En kamp mellom, de to dårligste lagene i gruppen og Slovakia vinner denne med 6-0. Tyskland begynner å bli større i antall lisensierte spillere, men på damesiden så henger de ikke helt med internationalt.

Danamark vs Thailand

Danmark styrer dette fra start til slutt. 9-1 er en betryggende seier pg Danskene begynner å se hvem de skal møte i neste runde.

Sveits vs Latvia

Sveits vinner ganske enkelt mot Latvia. Vi ser at de 4 beste ligger et stykke foran og det blir stygge sifre.

Norge vs Singapore

Norge cruiser i en ikke altfor stor kamp av jentene. Det er den 3 kampen på 3 dager så det er helt ok å gå rundt på folk. 4-0 til det gjenstår ca 3 minutter av kampen. Da lar de norske jentene motstanderen inn i kampen med 2 sene mål og det er ikke klasse over innsatsen idag. 3 seire og videre, men spillet og innsatsen må opp for dette er de nok ikke fornøyd med selv. Karen Farnes spilte sin 75 kamp for Norge.(Gratulerer) Med tapet av Charlotta Hjort har Norge muligheten til å hente inn en spiller til. Hvem blir det og blir det gjort?

Norges landslagssjef Øyvind Lunde-Bergersen bør være bekymret om det ikke steppes opp.

Tjekkia vs Polen

En kamp Tjekkia skal ha full kontroll på. De vinner også med 6-2 og går inn i sluttspillet med stor selvtillitt.

Fotokred: Per Wiklund

← Maktdemonstrasjon – Dag 4 Lite flatterende resultater Dag 2 →