Norge møtte 20 min for sent til kampen – Herre VM Dag 7

Det er tøft å spille mot Sverige. Å ikke møte opp til kampstart er ikke en fin måte å starte kampen på. Før kampen håpet jeg på at det ikke ble en dåårlig start.

Første periode

Hva skal en si !? 6-0 etter 13.44. Norge er ikke med i det hele tatt. Altså spilt av banen.

Hva faen er du lurær på her Hjemgård??
Faen gutta!! Vi er på TV2 og dette er hva vi viser hjem til Norge!!!!??
Gidske spilte en meget god kamp.

Andre periode

Hva F skjedde her? Norge er med og bør vinne perioden, men den ender 0-0. Halvorsen har kommet i målet og holder nullen mot Sverige. Ufortjent av Sverige å slippe unna med baklengs.

Tredje perioden

Norge er med og kjemper for å få hull på byllen. Det blir først 7-0 så setter Kronberg en redusering. Så fortjent!!!. Sverige setter 8-1, men Norge fortsetter å kjempe. Halvorsen fortsetter å redde de vanskelige ballene. Mossin Olesen setter 8-2. 2-2 de siste 40 minuttene smaker det fugl av. Virkelig et godt resultat for Norge.

Fotokred: Juha Leskinen