Norge får underkjent i Kallsta open

Seks lag tok turen til Karlstad denne helgen for å spille en av de tøffeste turneringene vi som land har lett tilgang på. Det har til nå blitt spilt 18 kamper, scoret 47 mål, sluppet inn 149, vunnet 2 kamper, spilt 1 uavgjort og tapt 15.

Dette er en cup der du må spille i minst svensk 1:e div for å få være med. Dette foe at kvaliteten skal holdes oppe og at det skal gi noe til lagene som er med. Om Norge fortsetter å prestere på dette lave nivået er jeg nesten redd at vi ikke får være med til neste år. Dette er en bra cup med høy kvalitet så vi får håpe ikke dette blir tilfelle. 

Det er altså kun to lag som vinner en kamp hver her til nå. Sveiva D och Slevik H. Slevik tar seg også videre til kvartsfinale som spilles i dag kl 09:45. Denne skal ikke være umulig å vinne heller da de skal ut mot Østra Jønkøping. Sveiva kommer på 3:e plass i gruppen og går ikke videre på 3 poeng.

Bmil 0 P -38

Grei H 0 P -34

Grei D 0 P – 21

Gif H 0 P – 17

Sveiva D 3 P + 2

Slevik H 4 P + 2

Vi får håpe at Slevik bærer opp Norge på sine skuldre og viser Sverige at nivået ikke er så lavt som vi har vist her om vi vil beholde noen form for selvrespekt.

← Grei henter fra Nor92….. VMG Cribs – Ager tar oss med til Karlstad…. →

3 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.