Nor92 – en overraskelse at de velger å avslutte samarbeidet etter en sesong – oppdatert

Nor92 har denne sesongen stått opp og tatt mange viktige poeng for å befeste lagets og klubbens vei oppover blandt elitelagene. De har ikke vært veldig gode de siste sesongene, men denne sesongen så det ut til at de bygget noe for fremtiden.

En skuffet Malcom

Da nyhetene begynte å surre så tar en jo kontakt med kilden og det var en meget skuffet Malcom Schäfer som bekreftet det hele. Vi som står på utsiden ser selvsagt ikke alt, men det har vært noe friskt med Nor92 denne sesongen og det har vært mange egenproduserte spillere som har tatt steget opp. Hans kollega Per Robin Kalevi Ek reiser hjem til Sverige og var ferdig i klubben før Malcom fikk beskjed av at det ikke blir noe videre.

Hvordan føltes det å ikke få fortsette i Nor92?

Det är givetvis tråkigt, har aldrig fått det beskedet tidigare och prestationerna har ju vart betydligt bättre än tidigare säsong, redaktionerna ifrån spelarna efter säger sitt och jag har ingenting emot spelarna i laget de har gjort ett fantastiskt jobb och deras meddelanden, reaktioner samt kommande planer visar tydligt vad de tänker om det. Vill även rikta ett stort tack till min kollega Robin som gjort ett fantastiskt jobb.Det er ikke alltid lett å komme til Norge å snu på ting og ha andre visjoner enn hva klubben selv har. Noen ganger bør klubber gjøre mer research med hva de får inn for klubbens visjon kan være annerledes enn hva treneren ser foran seg. Spillere har også forventninger og det er sjelden alle som får samme posisjon i spillertroppen når nye krefter kommer inn.

Veien videre….

Malcom S har noen valg som gjøres de neste dagene. Jonas Boväng har gitt seg i GIF damer og de har forhørt seg med den ledige treneren og der kan det raskt bli en tur til andre siden av hovedstaden. Der kan de få napp på en trener som har mye trenererfaring i Gävle GIK HJ, Sirius HJ/H2, Hovslätt DJ og Lockerud.

Pressemelding fra Nor92

I forkant av 2021/2022-sesongen skrev NOR 92 og Malcolm Schäfer en 1+1 trenerkontrakt, med gjensidig mulighet for forlengelse. Etter en grundig evalueringsprosess, hvor styret, sportslig utvalg og spillergruppas årsevaluering er lagt til grunn, har vi valgt å ikke benytte oss av opsjonen på å videreføre kontrakten siste kontraktsår.

← Passerte 100 poeng for Pixbo NM – Finale menn – Blir han avgjørende!? →