No strings……..Attached….. Paolo’s corner S01E16

Innebandyen beveger seg mot den siste fasen med kamper. Det gjelder for så vidt alle klasser. En gulrot som gir deg krefter til å gå gjennom ild og vann for å nå første delmål.

Lagfølelsen er alltid viktig og det er en fornøyelse å kunne nå disse målene sammen som et lag. Et lags sesong deles gjerne med før og etter jul. Noen bruker denne perioden til å slappe av, andre til å trene hardere enn noensinne. Hva Greåker har gjort i denne perioden skulle jeg gjerne ha visst. Et lag som til de grader lekte med motstanderne og spilte lekker innebandy har på de tre sist kampene sluppet inn hele 29 mål. Deres svenske stjerne dro tilbake til Granlo og de fleste har skjønt at denne karen neppe kunne bli erstattet av Stian Skaug og en Juhl Skagevang. Juhl-effekten har uteblitt og 3 tap er det lenge siden Greåker har hatt. Juhlegave etter …….ble gitt til for eksempel IK Akerselva i deres kamp søndag. Med et vast angrep så hjelper det lite når keeper og forsvar blir etterlatt av angriperne. Her har gutane virkelig en vei å gå. En av de jevneste sesong avslutningene på lenge tror jeg. Både i toppen og i bånn. Nor92 fikk sine første 3 poeng og er i angrepsposisjon. Harstad på sin side slo Sandnes og er oppe på sikker plass for øyeblikket. Det blir noen cupfinaler for de fleste lag og det gir interessante og spennende oppgjør. Hvem tar den gjeveste plassen….? Slik det ser ut nå er det Slevik som har vært mest stabile. Men det er noen kamper til som skal spilles og mye kan ennå skje.

Herrenes landslagsuttak gav ingen store nyheter foruten 16 år gamle Pedersen. Er han inne blant de 12 beste angriperne i Norge? Kanskje ikke, men han har definitivt et stort potensiale og bør prøves ut. Morsomt å følge landslagene og deres vei frem til VM. U19 landslaget for jenter er visst ikke en NBF satser så mye på. Etter rapportene så skal de ikke sende 20 spillere til VM i Canada. En tropp som er 4-5 spillere færre enn det som er mulig å ta med er vel ikke et tegn på at forbundet satser 100% på dette laget. Hadde for eksempel en egenandel på kr 1000 blitt betalt hadde troppen vært 100%. Dette er dessverre ikke lov og da må en finne pengene et annet sted….kanskje 1 div Østlandet blir dyrere (Hahahaha) Den serien i Norges land som melkes mest i forhold til kvalitet, antall kamper etc. Er dette fair…!? Vel jeg har personlig tatt dette opp igjen og igjen, men det er visst slik at alle de andre 1 divisjonene skal administreres av kretsene og da blir det billigere for disse å spille. Men like rettigheter til opprykk..ja det skal alle ha.

Only pigs come as a group, a lion comes to a battle all alone

– Roy Keane

 

Keep’ em high

 

#14

← Fem kamper i herrenes eliteserie denne lørdagen En fredagskamp i herrenes eliteserie →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.