NM2023 Slevik Vinner NM Gull etter herlig innsats

NM Finalen herrer mellom Tunet og Slevik var på forhånd spådd til å bli en rysare. Slevik med Niklas Pålsson på benken i tillegg til resten av trenerteamet var ingen overraskelse. Det bare forsterket inntrykket over at Slevik ikke lå på latsiden og var en favoritt til kampen om NM Gullet. Slevik var klare for GULL.

Sluttspillet

Slevik slo Sandnes enkelt med 3-0, Tunet tok Ullkisa med 3-0. I semifinalene ble det langt værre. Slevik ledet med 2-0 etter 2 kamper. Tunet lå under med 2-0 etter 2 kamper og var virkelig ille ute. Men Tunet reiste seg mesterlig å vant de 3 neste kampene. Slevik på sin side tapte 2 på rad og mistet en 1-6 ledelse til 6-6 i siste kampen. Ut av det blå satte Fransson inn 6-7 i sudden og sendte Slevik til finale mot Tunet.

Sluttspillet kan du se her

Finalen

Det er alltid tight mellom lagene og det ble også slik i 1 periode. Slevik hadde mye ball i 1 perioden og trillet rundt, noe som gav lite plass til Tunet og avlutninger. Slevik tok også ledelsen ved spiller nr 24 Thomas Stræte. Det resultatet stod seg ut 1 perioden.

Stor innsats i alle dueller

2 periode begynte med 2 raske Tunet scoringer. Men det er ikke enkelt å riste seg av Slevik. Først så setter Marcus Sandberg-Pedersen 2-2 etter 5 minutter av 2 perioden. Wille Andersson setter 2-3 til Slevik med en kanon som setter bra hardt i nettet bak Tunet keeper Nikolay Halvorsen. Harde dueller til tross, det står 2-3 etter 40 minutter.

Det var store sjanser begge veier

3 periode begynner med et Slevik mål etter 2.50. Wille Andersson setter 4-2 etter ass fra Thomas Stræte. 5-2 til Slevik kommer noen minutter senere ved Fransson. Nå er det Slevik som har full kontroll. Med 10 minutter igjen av kampen er det full kontroll av Slevik. Med under 1 minutt igjen så setter Ole Mossin Olesen en redusering til 3-5. Sykeste skuddet jeg har sett på lenge. Mossin fikk vel nok av finspillet, løpt ned mot Tunet benken, fikk ballen, snudde, tok noen meter og banket det skuddet i nærmeste kryss. Kampens scoring. Nærmere kommer ikke Tunet og Slevik vinner 4-5.

Veienmotguld.com gratulerer Slevik med NM gull

Statistikk fra finalen – SE HER

← SM-Finaler 2023 Hvordan går det!? NM2023 Grei vinner kvinnefinalen på sudden straffer. →