NM2023 …og NM Finalistene er

Kvartfinalene ble mindre spennende enn vi trodde. Det var håp om litt mer fight i Nord, men Nor(d)92 var et godt taktisk lag som gjorde kort prosess. Nå går vi inn i siste del av sesongen og det kan være at vi får en liten overraskelse i semifinalene.

Tunet vs Nor92

Dette var drømmescenarioet til Tunet når de vant serien. 3 kjappe mot Ullkisa (15-5, 6-3, 7-2) og at Nor92 vant serien mot Harstad. Men jeg tror at Tunet hadde valgt Harstad enn best av 5 mot Slevik. Tunet ser bra skarpe ut og i denne serien vil Tunet fortsette sin seiersmars. 7-4 og 10-3 seier til Tunet i seriekampene mot Nor92. Tunet har mer dybde og erfaring enn Nor92. Det blir spennende om Kämpe brothers skinner mot Tunet. Hadde vært morro med en utfordring for Tunet også og ikke bare barneskirenn. Keeperne er selvsagt fantastisk viktig i alle kamper, men skal Nor92 gå til en finale så er keeper og forsvarsspillet nødt til å være bedre enn i tidligere møter denne sesongen. Favoritt Tunet: 3-0

Greåker vs Slevik.

For noen mnd siden så ville vi sagt at Greåker ville tatt denne 3-0. Med alle de skadene som Bulldoggene har fått gjennom sesongen og de uheldige konsekvensene da deres 1 keeper Markus Jelsnes skadet hånda i en arbeidsulykke har flyttet pendelen i denne serien. Vi så at Greåker ikke var helt seg selv uten Jelsnes mellom stengene i kvartfinaleserien mot Sharks. Det blir spennende å se om Greåker henter inn en svensk keeper som ikke har løst lisens på 2 sesonger eller om de fortsetter med keepertrioen de har pr dags dato. Jeg vil tørre å påstå at Slevik er favoritter og tar denne serien. Hvorfor!? Thomas Stræte, en bredere tropp på flere år og motivasjonen til gutta. Ingenting hadde vært bedre enn at Greåker reiser seg og kommer til finalen, men jeg tror desverre at det er dette Tunet virkelig håper på. Slevik vil også være en vanskeligere for Tunet i en eventuell finale. Så kanskje mot manges mening. Slevik er favoritter og tar dette med 3-1.

Med denne karen borte er Greåker en god del svakere

Denne karen vet jeg vil til Finalen
← NM2023 Nor92 Sjokkåpnet med seier mot seriemesteren Spennende avslutning for Dalen IBK og Ketil Kronberg. →