NM2023 Matchballer til Nor92 etter nok et straffedrama…

Mange ble overrasket over Nor92s seier over Tunet borte tidligere i uken. Nå skulle Tunet vise hva de var laget av og de tok også kontroll over kampen. Men Nor er ikke så enkle for tiden.

Ole Mossin Olesen jobbet mye i angrep og var en konstant trussel.

Kampen

Tunet hadde tapt hjemme og måtte ta en seier søndag for å ikke ligge under med 0-2 i kamper. Nor tok ledelsen etter 08.55 og de over 500 på tribben fikk noe å juble for. Men Tunet snudde kampen og ledet 2-4 etter 1 perioden. 2 perioden var preget av mye kjemping og selv om det var mange sjanser til begge lagene så endte den med 1-1. 3 perioden stod for tidenes drama. 3-5 til Tunet og dette skulle de ri greit unna. Men Tunet sliter litt med de høye ballene til Nor og de kastes opp i angrep dras ned av de tekniske angriperne og vips så er det store sjanser.

Mange tøffe nærkamper

4-5 og 5-5 kommer i første del av perioden. 6-5 kommer og Tunet ser utrolig ukonfortable ut. De har ikke helt spretten med seg, men sjanser kommer de til. 6-6 kommer på en retur 15.01 ut i siste perioden. Utvisning til Nor etter 15.31 og da tror de fleste at Tunet skal få kampen inn i sitt spor. Men nei da. I undertall setter Nor 7-6 etter 16.26 og de rir ut undertallet. Tunet har allerede tatt sin TO og må få skuddene på mål. Tiden renner unna og det går mot Nor seier. Fra venstre siden kommer det et desperat skuddforsøk med kun 6 sekunder igjen og den sniker seg inn ved 2 stolpen til Nor sin keeper. Tunet setter 7-7 59.53 og kampen går til sudden. Begge lag vil litt lite og vi går til en ny straffekonkurranse. Igjen viser Nor at de behersker dette bedre enn Tunet. Nor92s keeper har et overtak på Tunets spillere. Det blir spennende å se om Tunet kommer tilbake.

Statistikk fra kampen og NM 2023

SE DETTE HER

← Thomas Stræte tar sin 6 årets spiller tittel ELITEKvalifisering – Sjetne var 57 sekunder fra Eliteserien. →