NM2023 – Hvem er det denne gangen?

Foran sluttspill er det alltid noen klubber som henter inn igjen en gammel storhet eller en spiller pga skader eller for å få en bredere tropp. Hvem er det denne gangen? Hvem trer ut av skyggen og bidrar?

Noen elsker å ta på seg skoene mot sluttspill

For Tunet så kom Viggo ut av skyggen for å lufte seg litt. Biceps Bjørn har vel også begynt å lukte litt harpiks og temperatur i garderoben. Vi hadde en tid med comeback av Jaksland brothers, men denne gang har Alex fått litt istid etter jul. Walin måtte vel jages ut hjemmefra så det ble ro i huset i 3050. Det er spillere som kan være med å gi bredde og erfaring teller i et sluttspill.

Jaxx må vel ute å spella når stjernene ikke speller.

Skader, skader og atter skader

Det skal bli morsomt å se hvem som blir den første som trer ut i manesjen av gamle storheter. Har noen indikasjoner på at det kan bli et par spillere allerede denne uken. Så det skal bli morro å se om de kan som i gamle dager. Thomas David Näsholm er pga skader tilbake i Greåker og skal være 2 keeper i kveldens kamp mot Sarpsborg Sharks. Näsholm har ikke løst lisens siden 11/12 sesongen. I NM finalen i 1999 var dagens Sharks trener Bosse Anderzon og Näsholm keeperkolleager i Greåker.

← Spennende avslutning for Dalen IBK og Ketil Kronberg. NM – Kvartfinaler og semifinaler →