NM2023 Grei vinner kvinnefinalen på sudden straffer.

Årets serie har som de siste årene dreid seg om 2 klubber. Grei og Tunet er dominerende i eliteserien for kvinner. De ligger lysår foran resten av klubbene og deler egentlig serien i 2. De to øverste lagene og resten. De andre klubbene er i generasjonsskifte og spiller med generelt mange yngre spillere. Et hyggelig bekjentskap er Stavanger som tok bronsjen i årets serie. Viktig å ha klubber utenfra østlandet for å utvikle sporten.

Veien til Finalen

Det er alltid jevne kamper mellom klubbene og det er også en ekstra nerve at Grei er regjerende NM mestere. Et overraskende resultat forrige sesong. Gledelig å få nye klubber opp og frem. Årets sesong ble ikke annerledes en de foregående. Tunet slo Grei og vant serien.

I semifinalene slo Tunet ut Sveiva og Grei tok seg av Stavanger. Begge med 3-0 i kamper.

SEMIFINALER SE HER

God kamp mellom to gode lag.

Finalen

Det er tydeligvis to spente lag som entrer banen. Alltid morro med mål i kamper og etter 24 sekunder tar Grei ledelsen. Men det fantastiske i innebandy er at en er sjelden lengre enn ett skudd unna et et mål. Tunet er gode og effektive og setter 1 mål kun et minutt etter Greis mål. Deilig å se litt mål. Det står 2-2 til 1 pause. Det er tight og Grei er det førende laget i skudd protokollen.

2 periode

En veldig spennende periode der begge lag kjemper for å komme foran i protokollen. Men lagene er mer fokusert på å holde formasjonene og jobber veldig bra i forsvar. Grei får en 2 minutter og da tror alle at det er Tunet som skal få en scoring. Stikk i strid med spillets gang og men en spiller mindre på banen setter Petra Weiss 3-2 til Grei. Den scoring holder seg ut perioden.

Herlig innsats

3 Periode

Tunet må fremover på banen og får en del sjanser, men spillet sitter ikke helt og 49.01 tar Tunet TO. De legger slagplanen for de siste 11 minuttene.

Etter 10 minutter av 3 perioden så kommer plutselig sluttsignal fra klokka og spillet stopper. Morro å høre Blue Army (Grei klakken) skrike Minirunder – minirunder – m i n i r u n d e r…

3-3 kommer 58.47 Tunet får et frislag i venstre hjørne i angrepssonen. Da finner en av forsvarsspillerne til Grei det for godt å løpe ut for å bytte. Vel da står Moa Bernvid alene foran mål og setter en sikker goal.

ÅÅÅÅÅÅ den satt 3-3

Vi går til Sudden

I sudden er det som alltid stillings krig. Sjanser til begge lag, men vi går til straffer. For første gang går vi til en straffekonk i en kvinnefinale.

Grei tar seieren etter sudden straffer – se straffene på veienmotguld.com – instagram

FOR EN NERVE!!!

Veienmotguld.com gratulerer GREI med NM GULL

STATISTIKK FRA FINALEN SE HER

← NM2023 Slevik Vinner NM Gull etter herlig innsats Det virkelige bildet om Innebandy – Dersom noen spør så opplys de om dette – DU er den viktige personen som kan opplyse dine venner og kjente. →