NM – Sluttspill uke 1 – kvartfinaler

Den første uken med sluttspill er over. Et par overraskelser og noen klare seire. Men det har blitt tettere enn hva vi trodde.

Sarpsborg vs Harstad

På forhånd var vi sikre på at denne serien ble tøff og det er akkurat hva den har blitt for det unge Sharks laget. Den første kampen vant laget ganske enkelt når en ser på resultatet, men den var tøffere en hva den viste.

Kamp 2 viste at Harstad har spillere med erfaring og det viste seg at selv med en veldig liten tropp (12 mann på kampskjema) så har de bøtter med erfaring. De er vant til å spille 2 kamper på 2 dager og har internationale spillere. Lørdagens kamp gav en statement i kvartfinaleserien. Harstad stod opp og vant på en overbevisende måte. Med 2 hjemmekamper i Harstadhallen har de fått den fordelen de var ute etter. Det blir 2 tette og spennende kamper i Harstad.

Tunet – Nor92

Tunet ar vunnet de 2 første kampene i denne kvartfinaleserien og kan sikre avansment allerede på mandag. I den første kampen hang Nor92 godt med, men i søndagens kamp var de ikke i nærheten. Tunet har alle fordeler og vil vinne denne serien 3-0.

Greåker – Slevik

Greåker tok første stikk og var aldri truet selv med et rødt kort imot seg. Thomas Stræte var ikke med i den første kampen og Slevik er svekket uten han. 2 kamp på mandag og den er viktig å vinne for Slevik om de ikke skal ryke 3-0 i kamper.

Sandnes – Sveiva

Som vi skrev før kvartfinaleserien så ville dette bli en jevn affære. Det har den så langt blitt. Sandnes tok første stikk selv om det var jevnt lenge. Så våknet Sveiva i den 2 kampen og utlignet til 1-1 i kamper. Nå blir det spennende å se om Sandnes kan vinne på bortebane. De har mannskapet til det så her kan det slå begge veier.

Oppsettet er klart

Onsdag 9. mars

19.00 Tunet-Nor 92 – Høyenhallen 8-5

19.30 Greåker-Slevik – Tinlundhallen 6-2

Fredag 11. mars

19.30 Sarpsborg-Harstad – Skjeberghallen 11-3

20.00 Sandnes-Sveiva – Hanahallen 6-5

Lørdag 12. mars

16.00 Sandnes-Sveiva – Hanahallen 3-5

17.00 Sarpsborg-Harstad – Skjeberghallen 4-9

Søndag 13. mars

17.00 Nor 92-Tunet Mjøndalshallen 4-13

Mandag 14. mars

20.00 Tunet-Nor 92 – Høyenhallen

20.00 Slevik-Greåker – Gressvikhallen

← Oppoverbakke for Sandnes NM – oppsett menn med et smell…. →