NM sluttspill senior herrer – nedsrykksdrama og seriemesterskap til Greåker

En lang intensiv sesong er i ferd med å gå mot slutten. I bånn kjempet Harstad, Sandnes og VIF om å unngå direkte nedrykk. Medaljene var ennå ikke helt klare foruten Greåkers seriegull.

Greåker vs Sveiva 7-4

Tøff kamp som Greåker vant og sikret seg gullet. Samtidig falt Sveiva utenfor topp 4 og har en tøff vei til ny NM finale.
Sveiva med en viktig spiller som Marcus Hightower Gustavsson ute resten av sesongen vil få en tøff kvartfinale serie mot Sharks.
Greåker har hentet inn Willy F for nte gang og er storfavoritter til the double denne sesongen.

Tunet – IK Akerselva 12-3

IK Akerselva ville med seier ha mulighet til sluttspill. Tunet på sin side ville ha sølvet. Vestkantsgutta hang med i 2 perioder. Ole Mossin Olesen ble poengkonge samt at Ole Martin Skaug satt ny målrekord med 62 mål. Gratulerer med sølv medaljer og personlige premieringer.

Slevik – Fredrikstad 10-2

Enveiskjøring og hele 30-6 i skudd i denne kampen. 11-0 i skudd i 1 periode. Slevik hadde full kontroll. Stræte og Åhlberg hadde 5 poeng hver.

Harstad – Sandnes 11-10

Alltid mye mål med Harstad. Klubben fra north of the wall hadde full kontroll i 40 minutter av kampen. Så satte Sandnes opp turboen og det var såvidt de ikke fikk poeng. Sandnes må ut i kvalifisering på Jeeeeessssheeeeeim om noen uker. Den skal de ta rimelig greit. Stilte til kampen idag uten noen viktige spillere.

Nor92 – VIF 8-4

En litt stang ut sesong hos VIF. De har ledet og hatt kontroll i mange kamper. Poengfangsten har ikke helt vært slik bildet i kampene har vært. Ledet mot Harstad så og si hele kampen, men tapte med et par minutter igjen. De har gjort en god jobb, men det holdt ikke helt inn. Nedrykk til 1 div Østlandet for Bohemklubben. Nor92 på sin side har hatt en litt berg og dal sesong og kommer til sluttspillet med forsterkninger og godt mot. Blir spennende å følge klubben mot Tunet.

Sarpsborg – Gjelleråsen 9-2

Litt uventet resultat etter den fine sluttspurten som GIF har vist. Sharks på sin side snudde kampen mot Sveiva sånn litt ut av det blå forrige søndag. Blir spennende å følge Sharks og se hva de gjør i sin kvartfinale serie mot Sveiva.

Gratulerer Greåker med seriegull og til Tunet/ Slevik for de neste to plassene. Vi gleder oss til sluttspillet og det kommer en sluttspillspod de neste dagene.