NM – oppsett menn med et smell….

Med covid de to siste sesongene og dårligere økonomiske betingelser så er det ikke lett å være sportlig leder eller økonomi ansvarlig i elite klubbene. Tar en med færre og dyrere flyreiser så er det ikke enkelt for eliteklubbene å planlegge en vanlig seriesesong. Når en nå skal planlegge for sluttspillet så har det oppstått noen hete telefoner og NBF har måttet gå inn og tvinge igjennom kamper.

Før siste serierunde

Før siste serierunde var det spenning i kampen om 4 plassen. Sveiva kunne med seier ta 4 plassen, men det greide de ikke og falt ned på en 5 plass. Sarpsborg som lå poenget foran Sveiva sendte GIF til kvalifisering etter 8-3 seier i

Datoer, flyreiser og diskusjoner

Da de fire første klubbene skulle velge lag var det få som hadde forventet at Sandnes skulle velge Sveiva. Alle forventet at vestlandslaget skulle ta Harstad som motstander. Men sportslig leder der hadde gjort sine lekser og sett hva pris på billett og mulige spilledatoer og funnet ut at det hadde blitt mye hassel. Sveiva er ingen enkel motstander, men reisene er også en del av utfordringene og det er enklere å dra til Oslo.

Sarpsborg vs Harstad

Her har det vært en del diskusjoner og det har ikke vært enkelt å sette kamper. Dette er den matchserien med flest ufordringer. Å ha midtukekamper er drepende på økonomien og når hallen til Harstad er opptatt 19-20 (lør/søn) mars da det er kretsmesterskap i turning, står utfordringene i kø. Hva kunne en velge? Begynne med bortekamper for Sarpsborg? Det betydde å gi fra seg fordelen en har brukt hele sesongen på å opparbeide seg. Når det ikke var aktuelt å gi fra seg den var egentlig utfordringene store. Det er flere haller i Harstad, men skal de brukes? Er de ledige? Vel det var såpass temperatur at NBF gikk inn og brukte sine paragrafer. Da ble det torsdag og fredag. Det er noen utfordringer når en må dra tidlig torsdag og bestille til lørdag. Får spillere fri? Får trenere fri?
En av de mest spennende kvartfinaleseriene. Temperatur før kampene og det blir temperatur i kampene – uten tvil. Dette er Sharks to loose!! Vil Harstad overraske!?

Tunet – Nor92

Tunet vant serien med seier i 20 av 20 kamper, dette skal de ta med 3 strake. Nor92 har vært gode iår, men jeg tror ikke det vil være noen overraskelse i denne serien.

Greåker – Slevik

Ikke akkurat bestevenner. Greåker er gode og Slevik har slitt med mange skader denne sesongen. Greåker skal ta dette over 3 kamper.

Sandnes – Sveiva

Når våkner egentlig villdyret? Sveiva har et kjempemannskap. De har vært ujevne i hele år. Sandnes er storfavoritter til å nå en semifinale, men det vil ikke være enkelt. Sandnes etter 5 kamper.Oppsettet er klart

Onsdag 9. mars


19.00 Tunet-Nor 92 – Høyenhallen


19.30 Greåker-Slevik – Tinlundhallen

Fredag 11. mars


19.30 Sarpsborg-Harstad – Skjeberghallen


20.00 Sandnes-Sveiva – Hanahallen

Lørdag 12. mars


16.00 Sandnes-Sveiva – Hanahallen


17.00 Sarpsborg-Harstad – Skjeberghallen

Søndag 13. mars


17.00 Nor 92-Tunet Mjøndalshallen

Mandag 14. mars


20.00 Tunet-Nor 92 – Høyenhallen


20.00 Slevik-Greåker – Gressvikhallen

Onsdag 16. mars


19.30 Greåker-Slevik – Tinlundhallen

Torsdag 17. mars


19.00 Harstad-Sarpsborg – Harstadhallen

Fredag 18. mars


19.00 Harstad-Sarpsborg – Harstadhallen


20.00 Nor 92-Tunet – Mjøndalshallen

20.00 Slevik-Greåker – Gressvikhallen


20.00 Sveiva-Sandnes – Rommenhallen

Lørdag 19. mars


16.00 Sveiva-Sandnes – Rommenhallen

Søndag 20. mars


14.30 Sarpsborg-Harstad – Skjeberghallen – 5 kamp


17.00 Greåker-Slevik – Tinlundhallen – 5 kamp


17.00 Sandnes-Sveiva – Hanahallen – 5 kamp


18.00 Tunet-Nor 92 – Høyenhallen – 5 kamp

← NM – Sluttspill uke 1 – kvartfinaler PAOLOS CORNER S0702 – det er nå utfordringene begynner →